Софи Маринова: Циганка съм, затова Лъжа, Гринго не ме е Бил!

0

Софи ГрингСофи Маринова  отрече твърденията си, че любимият й Гринго я е бил и я тормозел, та даже й счупил ръката.

„Имахме си разправии като всяка двойка, обаче не ми е посягал. Признавам си, че го натопих, защото ревнувах и мислех, че ми изневерява. Разказах как иска да ни коли с Лоренцо и всички повярваха. Е, аз съм циганка и ми е простено да лъжа. Имаме си го в кръвта, правим го, когато ни отърва“, обясни най-спокойно тя, сякаш етносът й е оправдание за всичко, което върши.

Признавам си сега – никога не ме е бил, не ми е чупил ръката, не ни е заплашвал с Лоренцо.

Гринго бил толкова шокиран от първото й интервю, че му идело да потъне в земята от срам. Той веднага отишъл да поиска обяснение и извинение от Софи, но тя като го видяла, се хвърлила в прегръдките му, все едно нищо не е било и го прибрала обратно в дома и живота си.

„Аз просто го ревнувам, защото е по-млад и защото работи в Германия. Не можем да сме непрекъснато заедно и затова си представям как ми изневерява с някоя младичка германка, как ме лъже… Филмирам се и буквално полудявам от ревност. Затова исках да му го върна с това интервю – да го знаят жените какъв е, да бягат от него и да си остане само мой“, каза певицата.

Сега двамата са си простили всичко и даже работят за бебе. Софка обещала повече да не го черни пред хората, но дали Гринго й вярва е друг въпрос.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/rZuPGdO2Wcc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *