Соня Колтуклиева трепери от страх, Евгени Минчев я заплашил със саморазрправа

Соня устаСамо една седмица мина от началото на Биг брадър ол старс, а звездите вътре не могат да се гледат и всеки иска да подхлъзне другия.

При снощните номинации Соня Колтуклиева изведи доста стряскащ мотив да номинира Евгени Минчев. Тя заяви, че се страхува от него, тъй като той я заплашил със саморазправа. Точните думи на бившия ватман бяха: „Сега се смееш, но като излезеш, ще ти залезе усмивката и ще ти стане тъжно“. Страх ме е, Биг Брадър, каза журналистката с тон, за който можеха да й завидят и заслужили артисти от „Большой театър“. Той ме заплаши. Самата аз съм смела и съм готова на всичко, но се страхувам, че могат да пострадат мои близки, на които аз много държа. Не се обиждам, че казва, че устата ми е крива, а дупето ми е голямо, но съм доста обезпокоена от черния пиар, който може и вече със сигурност ще ми направи.

Антония Петрова, която беше сред коментаторите, обясни, че наистина има такава възможност. Самата тя и други врагове на лорда са били засипвани с помия, когато по един или друг начин са настъпали интересите му. Когато прекратих договора си с него, веднага ми беше измислен Оня прякор и повече от година за мен по медиите се пишеха само негативни неща. Лошото е обаче, че не мога да докажа и никой не може, той ли ги е писал или е накарал някой друг, или пък няма нищо общо. Затова Соня има известно право да се страхува от антикампания. Само че в случая страховете й могат да се приемат и за стратегия.

Евгени бе номиниран за изгонване, защото всеки се беше обидил от нещо, но зрителите го спасиха, а Колтуклиева едва скри разочарованието си, че той остава в Къщата.

https://youtu.be/xXNrND5q1Nc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *