Служебното правителство на Радев Гъмжи от ГЕРБери, Соросоиди и други Американски Агенти!

Шоково продължават назначенията в служебния кабинет.

В Министерството на външните работи се подреди управленски екип само от хора от екипа на Плевнелиев. Новият министър Светлан Стоев е шеф на протокола на Екатерина Захариева. Единият новоназначен зам. външен министър е Калин Анастасов – доскорошен главен секретар в същото министерство в кабинета „Борисов–3“. Другият заместник е Василий Такев – постоянен секретар на министерството в кабинета „Борисов–2“.

Румен Радев и Стефан Янев на асамблея на НАТО

Най-скандалното ново назначение обаче е на министъра на отбраната – Георги Панайотов. Това е посланикът ни в ООН, пратен там лично от Росен Плевнелиев. Припомняме, че именно той организира цялата черна и клеветническа кампания срещу Ирина Бокова за да осуети избирането й за генерален секретар на организацията в полза на Кристалина Георгиева. За да изпълни заповедта на поръчителите си от ГЕРБ, Панайотов не се спря пред нищо – дори пред факта, че с мръсните си клевети срещу Бокова опозори България пред света.

Преди настоящото си назначение като министър на отбраната в служебния кабинет на Радев, Панайотов работеше в посолството ни във Вашингтон заедно със служебния премиер Стефан Янев. Георги Панайотов е от най-най-близкия кръг на бившия президент Плевнелиев и назначаването му на поста министър на отбраната лично от Радев е шокиращо за опозиционните среди. Не по-малко шокиращо е и избирането на Стефан Янев за служебен премиер. Неслучайно Борисов така неподправено се зарадва на избирането му. Лицето е откровена американска креатура и виден член на кръга „Глобална България“ ведно с персони като Цветелина Бориславова, Росен Плевнелиев, Иво Прокопиев и пр. неолиберални глобалисти. Но точно тези две Радеви назначения останаха услужливо извън фокуса на казионните медии.

Министърът на финансите Асен Василев, онзи с блесналия поглед, също е от служебния кабинет на Плевнелиев, където беше министър на икономиката. Министърът на труда и социалната политика пък е зам. министър от кабинета „Борисов-1“. Във втория си служебен кабинет Румен Радев е назначил още десетки герберски и соросоидни функционери. Те заемат постове в целия спектър от шефове на агенции до началници на политически кабинети. Ще фокусираме вниманието ви върху тях в някои от следващите ни публикации.

Служебното правителство на Румен Радев е редено във Вашингтон с одобрението на доскоро управляващите ГЕРБ. Защото и Радев, и Борисов са американски агенти. А Янаки Стоилов и проф. Минеков са поставени само за парлама, въпреки че дори на културния министър Минеков са му притурили за консултанти и съветници соросоидни агенти като нискотопковеца антикомунист Асен Генов. Ресурсните и силови министерства в страната ни са дадени на концесия на хора с ярка евроатлантическа, про-американска и глобалистка неолиберална принадлежност. За да е ясно чия колония сме. Никаква ревизия на старото управление не очаквайте. В момента тече процес по подмяната на стария захабен вече про-американски управленски елит с нов такъв, на който са поставени нови задачи. Няма как US-ченгето Радев да посегне на US-ченгето Борисов.

И ако американците бяха поставили задача на Борисов да източи парите на средния и дребен бизнес в България, то новите управляващи ще изпълняват новата US-директива – да изсмучат милиардите на едрия капитал. Защото само при такива условия могат да ни вкарат в новата неолиберална глобализирана кошара, която не търпи национални капитали, защото отрича правото на съществуване и на нациите, и на обитаваните от тях държави. Служебното правителство на Румен Радев и следващите ги правителства – американски слуги ни водят към глобално робство. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

9 коментара

  1. Това си е чист американски военен преврат-неолиберален ФАШИЗЪМ

  2. Точно така , Едрия капитал натрупан с кражби убийства и измами , трябва да се вкара в хазната.Точка , идиоти.

  3. Ако все пак някой се съмнява в написаното по-горе, вижте ухилената муцуна на Херо Мустафа в Епицентър.(Стефан Янев и Херо Мустафа: Борбата с корупцията в България е от основно значение). От сега нататък, вместо муцуната на Бойко ще гледаме нейната. Който си мисли, че все още сме независима суверенна държава, а не подмандатна територия, може и да се наслади на турските войски през българия. ПОГРЕБАХА НИ, НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ. И не е само Бойко. Щастливото появяване на Соломончо е показател, че сме вече здраво завързани в торбата. Позорът на това предателство остава толкова дълго, колкото ще фигурираме като народ. Както каза Захариева, унищожаваме последните остатъци от добрите си връзки с Русия. А това, че един ден ще излязат наяве всички тези лъжи както тези на Колин Пауел, или тези за убийството на папата от Марков, вече няма да има никакво значение. Сготвени сме като последните тъпаци на Европа.

  4. И остава един единствен въпрос, след толкова жестоки манипулации, в една нескривана вече колониална атмосфера. Може ли да се очаква и най-малка промяна след следващите избори.На кого да заложи масовият българин в една среда на бясна манипулация, на коя партия, на какво. Или както повтаря проф. Иво Христов има ли рецепта, лесно решение на толкова обърканата ни държава, кой от многобройните продажници могат да оправдаят надеждите ни. Има ли въобще шанс за първи път да определим съдбата си, или за пореден път ни показват колко сме нещастно прости.

    • Г-н Колев, дайте идея за правилен ход на народа ни при тези събития и продажници,защото вече не виждам изход ?

  5. ИМА ШАНС И ТОЙ Е ЖАН ВИДЕНОВ ВЪН НАТО И ЕС СДРУЖЕНИЕ НА ВИДЕНОВ МАЛИНОВ И СИДЕРОВ К. КОСТАДИНОВ Б С П ТЕЗИ ПАРТИИ В КОАЛИЦИЯ СА СПАСЕНИЕ САМО ПАРТИИТЕ КОИТО НЕ СА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ СПАСЯТ БЪЛГАРИЯ ВЪН НАТО ЕС САЩ СОРОС

  6. Защо се забравя, че Борисов е продукт на германски фондации, по негово признание.След като го изостави Меркел, той е без шансове.

  7. И при така предоставените ни факти и събития ,кой е правилният път за измъкване от мъртвешката хватка на световният агресор и крадец- краварите, които преди да умре държавата им ще опитат да запалят и унищожат целия свят?

  8. Какво, моля? Асен Генов в министерството на културата? Протестърчето Асен Генов ли? Този, дето е завършил грънчарското училище?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *