СЛАВИ СКАЛПИРА И РАЗМАЗА Валери Симеонов със статия на Skandalno.net! Симеонов в Колапс: Ще ги съдя до дупка! Истината ще ви Шокира! Виж Тук:

Във войната между цензурирания разследващ журналист Васил Иванов, Нова телевизия, спряното от бТВ предаване на Слави Трифонов и фалшивия медиен вой, внезапно падна още една жертва – комедийния патриот Валери Симеонов.

Слави буквално предизвика шефовете си от БТВ като обяви, че следващото му предаване ще е посветено на корупцията и то сред най-силните на деня. И нарочно изпрати свои репортери да причакат Валери Симеонов пред парламента, за да му зададат въпроси за мотела му в Малко Търново, за граничните полицаи, настанени там и за парите, които псевдо-патриотът прибира директно от държавата.

Дългия си беше направил сметката много добре. От БТВ нямаше как за втори ден да спрат предаването му, особено след като зрителите вдигнаха вой до небето и се заканиха повече да не гледат телевизията.

И точно в деня, в който Симеонов пристъпи като паша в парламента, сключил сделката на живота си – цели четири години във властта, четири години папкане и лапкане… и Трифонов го удари през ръцете. Ударът беше толкова жесток, че бургаският депутат започна да се оправдава и сипе тежки закани още преди предаването да е излъчено.

Темата беше за властта и корупцията, а поводът – изказването на собственика на кабеларката СКАТ, че живее с 1 200 лева на месец и едва ли не вегитира в бедност. Сценаристите на Дългия цитираха дословно статия – разследване на сайта Skandalno.net, написана преди месец от нашата колежка Станислава СЛАВОВА /ВИЖ ТУК/ , с което нейно авторско разследване Слави и екипа му буквално размазаха коалиционния партньор на ГЕРБ.

Както писахме тогава, в свое интервю Валери изрече огромна лъжа. Защото още от нашето разследване стана ясно, че той живее с 1 200 лева, но не месечно, а на ден. Именно нашето (на Skandalno.net) проучване показа огромния му мотел в Малко Търново, където срещу 70 лв. на ден са настанени гранични полицаи, стаите са препълнени, а парите за целия този масраф идват и се изсипват в джоба на пишман-патриота направо от държавния бюджет.

На база на нашия материал Слави направи собствено проучване и установи, че всичко е вярно. И изсипа голата истина за бедния патриот пред всички зрители, които дебнеха пред телевизорите дали отново ще бъде спрян.

„Правя това предаване зари лъжите на хората във властта, които обещават, че ще се борят с корупцията, но сами са затънали до уши в нея“, обясни Трифонов и буквално размаза Симеонов.

„Ще му взема скалпа на тоя и ще го окача на стената си“, изрева днес обиденият „патриот“ пред сервилните журналисти от гербаджийската Нова тв. Той обясни, че не бил управител на мотела, а само съдружник. Което не било наказуемо от закона. 70 лева се плащали само в събота и неделя, а в останалото време – по 30 на легло. Хората сами идвали от поделенията, той нямал договор с министерството.  На полицаите давал суха храна три пъти на ден и тя влизала в цената на нощувката. „Аз съм съдружник, не управлявам. Плащам си данъците“ – изръмжа лидерът на НФСБ. Но тотално се огелпи в опита си да отговори на въпросите какви са му в действителност доходите, конфликт на интереси ли е да приема държавни служители в мотела си, за което да му плаща държавата! А и как живее с 1 200 лева на месец, след като само депутатската му заплата е 4 000 лв.

„Осъдих Бареков преди време, осъдих и „Уикенд“!  Следващият скалп, който ще си  закача на стената с трофеите ще е на Слави Трифонов. Пишман-патриотът нарече Слави  „неуспешен“ и назидателно му размаха пръст, че политиците и парламентът трябвало да бъдат уважавани, без значение добри ли са, или лоши.

Така ли?

Сериозно ли, бе Симеонов?

Политиците и парламентът трябва да бъдат уважавани!

Без значение, че крадат и мамят като за последно!

Журналистите ще трябва да пеят само „Осанна“, а който дръзне да ги критикува, или излита от работа, или го заплашват, че ще му вземат скалпа!

Няма да смачкате българските журналисти, неуважаеми господин Симеонов!

Вашите, в кабеларката СКАТ можете да ги правите и на маймуни, но останалите не са ви роби, или крепостни селяни.

Васил Иванов проговори. За цензурата и ужаса в медиите.

Слави Трифонов го подкрепи с риск да си замине и той.

Глас в защита надигнаха и имена като Сашо Диков и Мартин Карбовски.

Въпрос на време е българската журналистика да счупи оковите си и да спре да осигурява медиен комфорт на алчната политическа класа. Така както ние от Skandalno.net го правим вече 8-ма година.

Въпрос на чест е репортери и водещи да спрат да се държат като политически проститутки и да кажат истината за скапаната ни и корумпирана държава.

А Валери няма да го мислим.

Все ще се намери една стая в мотелчето му и за него! Skandalno.net

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

21 коментара

  1. Сега политиците страдат от вреден модел за прилагане на парите. Тази грешка е водещ причинител за актуалните злини.
    При въведената сгрешеност политиците са със съдба на жертви и подсигурен провал, защото политиците, колкото по-добре работят да подпомогнат икономическия растеж, толкова по-силен потенциал за множество стопански кризи се развива и съпътстващите злини са по-болезнени.
    За устойчив политически успех е необходим правилен модел за прилагане на парите.

  2. Истината боли.И нямам никакво намерение да уважавам депутатите защотонв парламента е тинята на обществото.

  3. Какво да му уважаваш на този мошеник? Сега Слави трябва да го съди и за заплаха!

  4. Абе „Скандално“ поне си оправете правописните грешки в статията, иначе поздравления ако наистина е ваше първото разследване.

  5. Да казваме, че в парламента е тинята на общесвото означава, че тази институция няма никакъв авторитет, но нали ние преди броени дни ги избрахме! Защо ги избрахме, за да почнем от първия ден с медийни скандали! Защо Слави не показа това преди изборите, може би щеше да повлияе,ако има незаконни неща! Но у нас все така се прави първо ги избираме,после им търсим кусурите!

    • Да.и ние ги изб,ахме и.и с измама те пак се изб,аха сами а между д,угото този който за по,еден път ег.асува. за пат,иотите които за по,еден път из.ъгаха и се надупиха на ге,б т,ябва да в.езе в затво,а за саучастничество в това п,естъп.ение.

    • Ха-ха-ха много жалко,че е имало такива хора като теб,които досега са ги гледали!Те и телевизите са като депутатите народа ги гледа и ги избира,а след това реве срещу тях!!!!!

  6. Бтв и Нова -разочарована съм отдавна.Писах по един въпрос.Нито дума.

  7. Днес и народния представител от БСП Г-жа Елена Йончева размаза Служебния премиер Герджиков с парещи и компрометиращи въпроси ,който според мнението на политолози и политически анализатори има съществена роля да се върне Борисов отново на власт ! „Надграждането“ лъсна-
    Елена Йончева захапа Герджиков с въпрос за СМС-те от Борисов!

    Елена Йончева го попита дали не е изпълнявал пряко желанията от СМС-те на Борисов. Тя пожела също да отговори колко пъти се е срещал лично с него, колко с Нинова. Герджиков призна, че се е срещал веднъж с Борисов, а с Нинова никога. „Преди изборите не съм провеждал срещи, а след изборите е нормално да идват и да говорим“, допълни служебният премиер. „А за СМС-те на Борисов съм говорил вече няколко пъти и тук не е мястото да го правя отново, г-жо Йончева“, отсече той.

  8. И Корнелия Нинова не издържа и нападна Герджиков-
    Нинова изригна в парламента: Служебният кабинет замете следите от предишното правителство

    Служебният кабинет замете следите от предишното правителство. Москов, Василева и Павлова ще носят ли политическа отговорност за това“, попита разгорещено Нинова.

  9. Много ми е интересно,дали ще има по косъм от скалпа на Патриотичния играч Симеонов за всички малоумници и тъпанари,които гласуваха на Референдума без да знаят за какво гласуват.Аз си искам своя косъм!!!

  10. всички които г.асуваха за по,еден път за тези ма.оумници т.н. пат,иоти т,ябва да се п,ег.едат п,и психиатъ,. с.ед като се ос,аха в п,едния па,.амент как може да г.асувате за тях бе .

  11. Какво само бистирите,българи!?
    Всички знаем,че изборите са винаги манипулирани.И,тогава за какъв наш глас става въпрос???
    А,този В.Симеонов толкова много му личи стремежът към паричките и властта,че каквото и да прави няма как да го скрие.Той е олицетворение на байганьовщината+злобата,липса на такт,алчност и т.н.Няма защо да се виним-те си вземат властта,те си разпределят всички благини,а ние тънем в мизерия.И,никой да не ми казва,че ние сме си виновни-конците се дърпат отвън,а вътре се граби безогледно.Само приказки,приказки….Не съм черногледа,просто това е истината вече по-вече от 20 години и все няма изход и все ние сме били тези дето си мълчим и не правим нищо-хайде сега…

  12. Валери Симеонов не е нарушил закона. Неговата телевизия СКАТ работи в полза на България. Слави Трифонов работи от години за опростачването и духовна дегенерация на българите с пошлото предаване „Шоуто на Слави“.
    Проф. дпн Боян Лалов

  13. Слави да си направи партия и тогава да дава акъл!Като влезе в парламента да подаде жалба срещу Симеонов.За референдума сте събрали гласовете на най-необразованата част от народа. С чалга държава не се управлява! Вашите артисти обикновенно играят ролята на глупака, радват простолюдието, банално, години наред едно и също. Добре, че по-умните навреме се усетиха, да ви ударят спирачката! Успех в шоуто и умната!

  14. Нямам им вяра и на двамата. Но си направих труда да проверя в сайт за хотели. Ами цената за човек е 35 лв. Което означава че не е 70 както казва Слави. Което за мен го прави Поредния Лъжец.
    Просто е, отворете сайт за хотели и вижте сами. Слави лъже!!
    ето и примерен сайт. : trivago.bg

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *