Горката Франция! МЕСЕЦ НА ИСЛЯМИЗМА обявиха властите в Париж! Кървави Джихадисти и Жертвите им ще дефилират рамо до рамо в Паради на Любовта! Виж Тук:

Едва ли някой е останал изненадан от поредната брутална ислямистка атака с канонада от стрелби в центъра на Париж, завършила със смъртта на двама полицаи. Въпреки, че казионните френски медии се опитаха за пореден път да представят и този атентат като изолиран случай. Впрочем – това им се отдава все по-трудно.

От близо няколко месеца положението в страната на Марсилезата ескалира и става все по-взривоопасно. А редица независими специалисти вече открито говорят, че страната е в състояние на гражданска война. Въпреки че едната страна в тази негласна война, не са френски граждани, а чуждестранни нашественици.

Потресаващото е, че властите във Франция застават категорично на страната на ислямизма и против френската нация! За пръв път в историята на Френската република свободата на словото бива смазвана, за да не се наранят чувствата на УБИЙЦИ, ИЗНАСИЛВАЧИ И ТЕРОРИСТИ!

Но нека илюстрираме казаното:

На 2-ри март т .г. 17 годишен турски джихадист на име Юсуф К. е осъден на година и половина затвор за нападение над евреиският учител Бенямин Амселм от Марсилия. Нападението е извършено особено брутално- с мачете. Пред съда младежа, който накълцал учителя, казва следното:
„Извърших го в името на Аллах и правоверният халиф на Ислямска държава“.

На същия този 2-ри март Евро-парламентът гласува да се премахне имунитета на Марин Льо Пен, защото си била позволила да пуска туитър съобщения, изобразяващи насилието, което ислямистите вършат. Редица общественици от казионните политически сили вляво и вдясно, настояват г-жа Льо Пен да получи максималното за случая наказание, което е 3 години затвор и глоба от 75,000 евро.

Изглежда, че да нападаш хора с мачете в името на Аллах и само защото са евреи, не заслужава повече от година и половина затвор, но да протестираш срещу това, като публикуваш снимки в социалните мрежи, се наказва с 3 години затвор и десетки хиляди евро глоба.

Явно в държавата, която вдигна 4 революции в името на демокрацията, свободата и солидарността, свободата на словото вече е нещо наказуемо. За сметка на това, същата държава, чийто посланник Ксавие дьо Кабан даваше акъл на България за съдебната й система, наказва ислямистки нападател с…… малко повече от година затвор.

Но нека продължим:

4-ти март! Кметицата на гр. Кале издава декрет, с който забранява на правозащитните организации да раздават храна на мигрантите в мигрантския лагер, придобил популярност като „Джунглата на Кале“. Това се наложило, тъй като в района на затвореният мигрантски лагер, започнали да се събират отново тълпи от ислямисти, които заплашвали сигурността на местните жители. В отговор, неправителственият соросоиден сектор започна не само да критикува кметицата, но и да я заплашва. Само за седмица жената получава 4 анонимни писма със заплахи за саморазправа, в които беше наречена „фашистка“.

6-ти март, Франсоа Оланд се зарича, че ще направи всичко по силите си, за да не допусне Марин Льо Пен да спечели президентските избори. Според повечето социолозии и медиите, харизматичната родолюбка и лидерка на Националния Фронт със сигурност ще спечели изборите на първи тур. Г-н Оланд, който като папагал повтаря думата „демокрация“ във всяка своя реч, иска да направи всичко възможно да саботира избирането на радетелката за национална и независима Франция.

7-ми март, 17-тият Криминален трибунал в Париж осъжда Жорж Бенусан, който е ФРЕНСКО-ЕВРЕИСКИ интелектуалец, роден в МАРОКО, за РАСИЗЪМ и АНТИСЕМИТИЗЪМ! Антифашистко сдружение против ислямофобията повдигна съдебно дело срещу Бенусан с обвинение, че използвал „език на омразата“, пропагандирал ислямофобия и насърчавал расизма и антисемитизма. Много интересно, как човек с еврейски произход може да насърчава антисемитизма, но при неолибералните грантови мозъци логиката не е на почит.

12-ти март, Мохамед Хан Уазир, 30-годишен мигрант от Афганистан, е осъден на 18 месеца затвор заради опитът си да нападне и убие градските съдии в Грасе. В продължение на месеци, когато ходел на посещение при 3-месечният си син със звучното име „Джихад“, Уазир се е заканвал, че ще изтреби градските съдии. В крайна сметка полицията намира големи количества оръжие в домът му. Уасир е и съпруг на „французойката“ Клер Хасер, която е осъдена няколко месеца преди мъжът си за членство в групировка, близка до „Ислямска държава“, както и за пренасяне на големи суми пари от Марсилия до……Сирия. За всички тези престъпления Уазир и съпругата му ще лежат не повече от 18 месеца в затвора. Доста по-малко, отколкото либералите искат да дадат на Марин Льо Пен за „провинението й“.

13-ти март, Соня Имлоу, която е ръководителка на НПО с официална цел „дерадикализация на мюсюлманските мигранти“, е осъдена за присвояване на обществени средства и корупция в размер на стотици хиляди евро. Правозащитничката и активистка, вместо да провежда програми по интеграцията на мигрантите, е прибирала за себе си парите, които държавата отпуска на НПО-то й, а в същото време е взимала подкупи и от мигранти, за да им урежда социални помощи, настаняване в общински общежития и др. След като г-жа Имлоу ефективно бе осъдена, вълна от недоволство се надигна в средите на НПО-тата и либералните активисти. Фондациите на Сорос се задвижиха, осъществиха своя „мек натиск“… и няколко дена по-късно присъдата на Имлоу  бе силно смекчена. Вместо затвор, корумпираната либералка сега трябва да плати 15 000 евро глоба. Пет пъти по-малко от Марин Льо Пен, която ще бъде съдена, защото е изразила чрез снимки, мнението, което всеки нормален французин и европеец има.

Нелепостите обаче не свършват с това:

Докато социологическите проучвания показват, че 71 % от французите смятат, че държавата им е все по-опасно и несигурно място за живеене, демократичните соросоидни поборници вкараха законопроект, според който всеки полицай, който е „употребил физическо или вербално насилие над бежанци“ ще бъде съден по бързата процедура.

Друг случай, при който статуквото се отнася отново неадекватно и безотговорно към ситуацията с мигрантите и ислямизма, е във връзка с нарастващото насилие в училищата. В цялата страна се съобщава за стотици случаи на насилие срещу ученици и учители, които по някакъв начин са накърнили религиозните чувства на мюсюлмански ученици. Един от основните поводи е фактът, че в училищните столови все още се сервира и свинско месо. Гениална идея за справянето с този проблем даде кандидат-президентът Жан-Люк Меланшон, който е лидер на Лявата партия. Ето какво предложи този мисловен колос:

„Децата не се нуждаят от месо. Могат и без него. Няма нужда да се яде непрекъснато месо. Още когато бях дете, много от приятелите ми не ядяха свинско по религиозни причини. Трябва да намерим начин, който ще позволи на всички да живеят добре заедно. Ето защо предлагам менютата в училищните столови да са вегетариански. Има и други източници на протеини, освен месото. Когато си в училище и има проблеми, просто се усмихни! Вегетариански менюта за всеки!“

Либералстващият социалист Меланшон би класациите по „гениалност“! Проблемът с насилието в училищата, както и радикализирането на мюсюлманските деца ще се оправят с…..вегетарианство!
Франция и цяла Европа затъват все повече, но управляващите не търсят начини за справяне с кризата, а само я задълбочават. Изглежда свободата на словото за някога гордите французи, вече не е ценност. Сигурността и спокойствието на гражданите също.

В тази взривоопасна обстановка, либералното статукво се отнася към проблемите нехайно. Нещо повече- то ги подклажда. А вероятните резултати от тази неолиберална лудост могат да са само два:
Или европейските народи ще вдигнат поредица от кървави революции, с които ще пометат статуквото, за да изградят нова Европа на отечествата, която ще бъде наистина демократична, правова, сигурна и спокойна… Или статуквото ще се задържи още 10-тина години на власт, което ще доведе до още много атентати, кръв, нестабилност и несигурност! А Европа… ще се разпадне! Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *