Слави и Преслава ЗАБИХА ШАМАР на журналистите! Ето как ДВОЙКАТА СЕ ИЗГАВРИ с Жълтата Преса! Виж Тук:

Слави Трифонов и Преслава явно се забавляват от слуховете, че са гаджета и по тоя повод се изгавриха жестоко с жълтата преса.

След като дълго четоха по медиите за любовния си романс, за тайните срещи, за луд и необуздан се*с между двамата в тоалетната на турски ресторант, за скъпи подаръци и коли и мистериозни екскурзии в чужбина… те решиха да подходят с чувство за хумор към медийната измислена интрига:

Дългия покани певицата в шоуто си да представи  новата си песен „Без теб“, а докато пееше под съпровода на бенда, Преси палаво намигна на водещия.

Той привидно се засегна и я попита сваля ли го, след което дръпна прочувствена реч за личното си пространство и че не обича животът му непрекъснато да е на показ.

Аз не обичам, но кой ме пита, въздъхна Дългия, след което попита Преси защо така се е разхубавила и вярно ли е, че си е хванала ново гадже. „А, нямам ново, последно прочетох, че съм с теб!“ – отвърна му певицата.

„А, няма как да си с мен! Аз пък прочетох, че съм с тази, която казва времето по телевизията“, засече я Слави, но понеже не можа да си спомни името на показващата времето, Борис Солтарийски услужливо му подсказа, че новата любовница му се казва Натали Трифонова и е последното секси попълнение на Би Ти Ви.

„Може, махна с ръка Трифонов. Те са толкова много, че им забравям имената“.

Тук Преслава се включи с престорено възмущение и попита какви са тези синоптички, като е прочела, че Слави й подарил кола, при това Бентли. След което фолкаджийката си я поиска официално в ефир.

„Аз? Кола? На теб? – почеса се по голото теме изумения водещи. Е, щом казват…“.

„Ама къде е колата?“, настъпа го певицата и настоя да си я получи.

Трифонов обеща да види дали няма някое излишно Бентли в гаража си, за да й го даде за временно ползване.

„Не временно, а постоянно“, продължи да упорства тя, като убедително размаха аргументи от жълтата преса, че колата отдавна е нейна, а Трифонов да спре да се стиска и да си й я даде.

Слуховете, че двамата са гаджета тръгнаха през октомври, когато Преси пя на концерта в подкрепа на референдума. Оттогава не минава и ден, без да излезе някоя подробност и пикантерия за бурната любов на „новата светска двойка“. Най-гнусната „новина“ от поредицата беше как двамата се нахвърлили един върху друг като виещи животни в тоалетната на турски ресторант в партера на сградата, където се помещава апартамента на шоумена.

Със скеча си с Преслава вчера Слави поиска да даде урок на журналистите, но пак не е сигурен дали поръчковите драскачи са го разбрали. Явно не, щом днес четем заглавия от рода на „Дългия и Преслава си признаха, че са любовници!“

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/OVy1D8pvkqY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *