Джино хвърли патериците и откри любовта! Виж тук:

След като прекара над половин година по болниците, Джино Бианкалана се възстанови и вече публикува снимки от цивилния живот.

В началото на лятото той се потроши при зверска катастрофа с мотора си, при която оцеля като по чудо. Последваха безчет операции, част от които за присаждане на кожа на жестоко обгорелите места. Също така и няколко тежки интервенции, за да не изгуби краката си, тъй като бяха счупени на много места.

Към днешна дата риалити героят вече е възстановен и най-после остави болничния живот зад гърба, като се завърна към нормалното си ежедневие.

Той публикува новогодишна фотосесия в профила си в инсаграм, от която става ясно, че  единият му крак все още  е застопорен със шина, но за сметка на това, Джино вече не е сам. Да, Бинкалана има нова любов в живота си. Гаджето му се е модел и се казва Изабела. На снимките тя нежно го прегръща и двамата сияят от щастие. Докато Джино беше в болницата, красавицата стоя  плътно до него, за да му дава кураж. А сега вече се радва на оцелелия си любим.

Новите кадри, които Джино публикува, го показват излекуван и в добра форма, а  силиконовата моделка Изабела го придружава навсякъде. Двамата изглеждат искрено влюбени. Бившият брадър наваксва пропуснатото време и се наслаждава на страстен любовен романс с изкусителната Изабела.

Джино Бианкалана беше цели три години с фолкпевицата Джена, но накрая тя му върна скъпия годежен пръстен. Джино я последва в България, с надеждата да си я върне. Но като разбра, че Джена ще се жени за Атанас Стоев, постоя малко в България, след което се върна в САЩ и започна да се утешава с Изабела.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *