Скот Ритър: Българи, страната ви е Колония на САЩ, а вие сте Роби! (С ВИДЕО)

Към България, ние, САЩ, се отнасяме като към по-малък брат. Подадохме ви ръка за помощ през 90-те. Казахме ви: „Елате при нас!“, но не забравяйте, че не сме ви казвали: „Елате и бъдете равни с нас!“. Надявам се българите да разбират това – вие не сте равни с американците, не сте. Вие сте по-низши, вие сте в постоянна нужда, вече не можете да съществувате без нас. Така в интервю за YouTube канала на Мартин Карбовски бившият офицер от разузнаването на американската морска пехота и инспектор по оръжията в Ирак, Скот Ритър описа чувството за богоизбраност на американците и тяхната политическа мотивация.

Според Ритър България е колония на САЩ. Отношенията са като господар към роб. И такова е отношението на САЩ не само към вас. Вашингтон е вкарал в колониална зависимост десетки държави. „България е американска колония“. Ритър повтаря това 4 пъти в рамките на интервюто.

Анализаторът е на мнение, че в момента няма начин Русия да съжителства мирно с Украйна, както няма начин НАТО да съжителства мирно с Русия, докато Украйна се възприема като прокси на НАТО за въвличане на Русия във война.

„Така че няма език на мира. Следователно няма шанс за мир. И този конфликт, ако нещата не се променят, може да бъде разрешен само с война.“

Виж интервюто на Карбовски със Скот Ритър!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/6ytTy4bXjZM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Чакам някой сорсоид да ми обясни, че са ни братя и сме равни с тях ……?
    Как Русия ни е заробила, промила мозъка и ни е източила, след като развалила рахата от турското присъствие. Та добре че дошли красивите и умни богопомазани кравари да ни спасят от гнета и руския ботуш.

    • Във всяка неоколония се намират местни корумпирани марионетки-национални предатели, които се назначават, чрез имитация на избори, за разрушават хилядолетните връзки с конкурентните и да започнат да купуват туземците по-скъпи и некачествени стоки, въпреки икономическата нецелесъобразност.
      Това в най-голяма степен се вижда в безгръбначни колонии, като България и Украйна, където местните аборигени са облъчват за вълшебността на западните продукти, съдържащи “уникалните молекули на свободата”.
      „Позволява“ им да се приобщят към чудесата на демокрацията, а в замяна се вземат всичките им ресурси. И за капак на всичко аборигените остават длъжници.
      Има много „хора“, които се връзват на тези мантри. Наричат се българи, украинци или либерали и те много обичат да пращат синовете си като башибозук, да се бие за американските интереси, а дъщерите си за проститутки на запад.

  2. Няма идеи, няма страх. Има една единствена движеща мисъл „аз да съм добре, другите не ме интересуват“. Казвам на прокурора – това е кражба, а според него кражбата има ново определение……Забравете за България. Няма я.

  3. Тъпанар, който е бос по всички въпроси! Робите пет века а не петдесет години не са загубили националната си идентичност при действително страшното турско робство, та сега ли! Ние не сме равни на вас – няма как да се равняваме с мелезите между изгонените от Англия крадци и убийци и местните индиански племена. Забравихте и Мартин Лутер и Анджела Дейвис и много други борци за свобода в свободна Америка! Миризлив кравар!

    • Ето така се получава, когато не гледаш видеото. Скот Ритър е много наш човек. Той всъщност обяснява как американските политически елити гледат на подконтролните на своята империя територии и населяващите ги народи. „Събрано“, гледай видеото. Много силно си струва. Подвел си се от заглавието.

      • Истинските българи биват псувани, а се възхищаваме на някакъв си шибан кравар. Това го повтаряха толкова много хора родени тук през последните 20 г., че чак ми е неудобно как се прехласват интелектуалните пигмеи по някакъв си потомък на каторжник и проститутка.
        Според човечеца България нямала да съществува ако не съществува сатаниският му корпоративен катун, наречен държава. Но нещо забрави да каже как е съществувала България 2500 г. преди да се пръкнат рептилските им щати.

  4. Едно потвърждение на това, че не ни смятат за равни е, че Скот Ритър казва всичко каквото мисли по разни англоезични канали и те не се страхуват от цензура, а ако Карбовски публикува цялото интервю, ще го отстрайкат в първите 10 минути. Същото важи и за интервюто с Яков Кедми. Когато той говори пред еврейски канали на руски, чудеса може да каже и това е свобода на словото, но при Карбовски половината е орязано. Виж ако потрябва да воюваме рамо до рамо с „братските“ усари, даже ще ни отстъпят първата редица.

    • По ми се струва, че Карбовски публикува тази малка част от интервюто свободно в ютуб, за да зариби аудиторията да гледа цялото интервю в пейтриън на платено. Че бате Карбо да лапне някой лев. Карбовски си е комерсиално копеленце.

  5. Не нужно Скот Ридър да ми казва нещо което се вижда дори и от необразовани и беше тема по всички новини, по-точно срещата на нашият президент със някакъв треторазряден клерк от другата страна на океана. Това беше толкова жалко и показно че няма накъде. Беше ни казано в прав текст че ние сме никои и те са тези които казват какво да стане. Въпросът е че има страни по-малки от нашата на които ръководителите тупат с ръка по масата и си казват че това няма да стане.
    У нас всички са подлизурковци и лизачи. Много много тъжно….

  6. И кой да тропне с ръка по масата? Сегашните подлоги не дават пет пари за България. Други ме призовават да гласувам с бюлетина“ не подкрепям никого“. Но и този мой избор отново ще бъде разпределен пропорционално. Има ли в България поне един човек който да пренебрегне, личния си комфорт, благополучие и спокойствие и да се постави в услуга на Отечеството? Има ли поне един притежаващ качествата на държавник? Питам заслужват ли българите да имат държава след като не милеят за нея а търсят живот в чужбина. Няма кой да ни изчисти къщичката, ние трябва да го направим.

    • С негласуването си потвърждаваш тезата, че българите не заслужават да имат държава.
      Всички останали интерпретации и празнословия са без значение.
      Може би милиони са умрели в битки, за да добият право на глас, а да се откажеш доброволно от него единствено означава, че подаряваш България на кравари, турци, чифути ……

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *