Силиконови Чешитки налазиха „Мис Плеймейт“- 2016 г. Дресьорка на Червеи и 2 Полицайки ще мерят чар и Ц*ци! Виж Тук:

Само след два дни започва надпреварата между 12-те кандидатки за най-престижната кифленска титла у нас Miss Playmate 2016, която е траплин за всяка златотърсачка към джоба на богатите мъже в страната.

В столично заведение ще се проведе т.нар. първи оглед по пътя към финала под надслов „Нощта на пепеляшките в заешката дупка“. В този кръг плейбой зайчетата ще покажат сладките си муцунки и други важни атрибути от физиката си пред журито.

Водещ на събитието ще е Любен Дилов- син, без който не минава нито една светска вечеринка. Като негова асистентка тази година пък ще блесне моделката Александра Богданска, която закичи  Лудия репортер с най-големите рога, получавани някога от известен нашенец. Манекенката се сдоби с такава слава покрай скандала с чуждестранния си любовник и лапането на…пръсти в самолети, че заслужи мястото си като водеща на еротичната церемония.

12-те плеймейтки ще завъртят дупета и силиконови придатъци пред крупното и авторитетлно 13-членно жури, което пък за пръв път в историята на конкурса на родна почва, ще гласува сериозно и отговорно с анкетни карти. Публиката също ще има право на глас.

Сред финалистките тази година са всякакви странни и загадъчни персони, като две от тях – /Журито да внимава!/ са завършили криминалистика! Няколко от кандидатките са филоложки, а една е със специалност логопедия и била майстор в гимнастиката с език, каквото и да значи това.

Има и дама с нестандартна професия,… но не е това, което си мислите! Плеймейтката се занимава с нетрадиционно земеделие – развъждане на калифорнийски червеи. Друга пък се хвали с любопитен талант- може да изпие литър водка, без това да й пречи да крачи уверено по подиума на високи токчета.

Кандидатките са толкова различни и разнообразни… например, разликата в ръста на най-високата и най-ниската е близо половин метър.

Момичетата вече греят на корицата и на страниците на родния „Плейбой“, снимани заедно и поотделно, а всички зрители на конкурса в заведението ще получат като подарък по едно списание, за да им се насладят.

Същата вечер кандидантките за „Мис Плеймейт“ 2016 ще останат  в клуба до зори и една след друга лично ще убеждават  посетителите да гласуват за тях и в интернет.

Голямата надпревара започва, а коя ще е поредната носителка на титлата и ще се хвърли в епицентъра на скандалите догодина, предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *