Семейството на Джо Байдън – 40 години Неограничена Власт и ЧУДОВИЩНА КОРУПЦИЯ!

Корупционните скандали на семейство Байдън са известни в САЩ от десетилетия насам. Въпреки това, политическите контакти на бившето вице на Обама, и към ден днешен продължават да спасяват и изхранват родата му – а тя е наистина голяма.

Сестрата на Джо Байдън – Валери и брат му Джеймс са първите негови роднини, които се облагодетелстват покрай политическия му възход, още преди 40 години. При първото кандидатиране на Джо Байдън за сенатор, сестра му, и братята му Джеймс и Франк са сред главните действащи лица в предизборната му кампания. Валери ръководи предизборния щаб, Джеймс събира средства, а третият брат Франк се занимава с организацията по места. Сестрата на Джо Байдън впослествие прави впечатляваща политическа кариера, чийто пик е по времето на Барак Обама (докато Джо Байдън е негово вице), когато става зам.- представител в ООН.

С възхода на политическата кариера на Джо Байдън, растат и бизнес успехите на  братята му Джеймс и Франк. Нищо, че медиите непрекъснато тиражират как Джо със спуснат политически чадър прикрива корупционните практики на братята си. Джеймс, например, оглавява строителна фирма, която от нищото печели поръчка на стойност 1,5 млрд. долара за изграждане на 100 хиляди жилища в следвоенен Ирак. И това се случва веднага след като Джо Байдън оглавява политиката на Белия дом за Ирак.

Другият му брат- Франк, пък се оказва скрит собственик на компания, която е разследвана за незаконно набиране на стотици хиляди долари за строителството на частни училища във Флорида.

Джо Байдън със сина си Хънтър

Най- скандалната фигура в семейството след самия Джо Байдън, обаче е синът му Хънтър. Веднага след като завършва университета, Хънтър е нает като адвокат в компанията MBNA, която е сред големите спонсори на политическата кариера на баща му. След това започва паралелно да работи и в лобистка фирма, а Джо Байдън прокарва закон за личния фалит в полза на спонсорите си и работодатели на сина му MBNA.

Безспорно най- скандалната корупционна схема на баща и син Байдън е свързана с Украйна. Докато Джо Байдън е вицепрезидент на Обама и отговаря за овладяната и превърната в американска колония Украйна, синът му Хънтър влиза в управителния съвет на украинска газова компания с месечна заплата от 50 000 долара. След което милиони долари потичат от газовата компания към офшорни сметки на фамилията Байдън. Доналд Тръмп се опита да уличи Хънтър в търговия с влияние, но разследването бе натикано от демократичния естабилишмънт на дълбоката държава на САЩ в задънена улица. Джо Байдън пък първо истерично се оправда, че не знаел какви ги върши синът му в Украйна, след което обаче се успокои и изнагля и обяви, че „всичко там е наред“.

Личният живот на Хънтър не е по-малко скандален от бизнес кариерата му. Наркотици, алкохол, проститутки и… интимна връзка с вдовицата на починалия му брат са само част от биографията му. През последната година Хънтър се е покрил, за да се лекува от пороците си, но сега, след като баща му влезе триумфално в Белия дом, най- вероятно синковецът отново ще се развихри. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *