Сашо Майонезата заби брюнетка и се кротна

Сашо новаНай-после майонезеният бос Александър Найденов успя да прежали  екс половинката си Елен Колева и си намери друга.

Бизнесменът, който твърди, че прощавал много пъти кръшканията на актрисата с нейни колеги, както и изневерите й, които определи като морални, а не физически, обвини я, че ходи с Башар Рахал и Иво Аръков, най-после си има нова приятелка и по всичко личи, че двамата се разбират чудесно.

Неизвестната засега брюнетка даже беше официална дама на Найденов на юбилейното ревю на дизайнерката Жана Жекова, което беше  преди дни в столична зала. Двамата играеха ролята на влюбени гълъбчета и цяла вечер се държаха ръка за ръка, а Сашо любовно  шепнеше нещо незнайно какво на ухото на новата си изгора.

Сашо не е от тези, които с  биха демонстрирали близост такава голяма близост с някого, и то пред много хора. Щом се  той се осмели да се излезе  пред приятели и пред журналисти с въпросната девойка, значи помежду им определено има нещо повече от обикновено приятелство.  Дано най-после е случил на момиче след бурната му връзка с  Елен, която беше по-бурна от еротичен екшън, коментират близки до бизнесмена.

Бившата половинка на Сашо – Елен Колева, също не стои вкъщи като монахиня. Тя спря да се самосъжалява и вече не остава по-назад от него. Звездата набързо се окопити от нещастията си. След като Сашо я остави  на улицата без пари и „помогна“ да я изгонят от работа,  тя беше като попарена, но после  забърса по-млад от нея колега, който все още е студент в НАТФИЗ. Двамата дори вече живеят заедно и безпаричието не им пречи, а Елен се чувства като момиченце, пуснато от лапите на големия сив вълк.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fuvkQECb9P8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *