Румяна Бъчварова: Митьо Очите е Легален и Честен Бизнесмен! Но ще проверим дали не е вършил и нещо Незаконно!

БъчвароваРумяна Бъчварова буквално шашна зрителите с анализ на екшъна в Слънчев бряг и последиците от него.

Тя призна, че проблемът бил голям, а случилото се доста неприятно, но веднага даде пример със света.

В САЩ избиха гейовете в цяла дискотека, в Европа стават атентати…, така че при нас си е направо спокойно!

Тя се удари в гърдите и каза, че часове след битката за „паркомястото“ всички участвали в касапницата били заловени от МВР.

Заловени? Доколкото си спомняме, МВР ги издирваше, а те отидоха чак на следващия и по-следващия ден да се предадат сами с адвокатите си! Но нейсе! Това са подробности!

Да не говорим и че само след 24 часа задържане, полицаите ги пуснаха до един, с изключение на стрелеца, който уби бодигарда и изстреля в Очите пет куршума.

„Пълна нелепица е да се твърди, че над престъпността в Слънчев бряг има разпънат чадър“, ядоса се Бъчварова. Тя обвини генерал Атанас Атанасов, който изрече тези думи и който просто облече в изречение това, в което е убеден цял народ.

Генералът даже издаде подробности, че Бъчварова и Борисов били близо до Бургас в компанията на Валентин Златев, когато се разигравал екшънът.

Министърката веднага предложи Атанасов да бъде съден от Борисов за клевета.

Тя рязко разкритикува всички, които твърдят, че „битовата свада“ била война за преразпределение на наркопазара.  „Който твърди това, нека сезира прокуратурата. Ние всеки ден залавяме пласьори на наркотици, спираме пратки, арестуваме дилъри. Няма такова нещо, като преразпределение на пазара“, разсърди се Бъчварова.

МВР-министърката даже стигна дотам, че обяви бизнеса на Митьо Очите за легален. Човекът имал три изрядни фирми, които развивали напълно законна дейност.

Тепърва полицията щяла да се опита да установи дали бургаския нарко бос Очите се е занимавал с нещо незаконно. Проверката даже започнала!!! (Тук е мястото за аплодисменти!- б.р.)

Зрителите на тв. изявлението на Бъчварова просто онемяха.

Ние от Skandalno.net също!

Ако Очите е мирен и кротък бизнесмен, какво прави на улицата с цяла армия гардове, въоръжени до зъби с брадви, бухалки и пищови ?

Ако не е война за нарко територии, то какво е случилото се?

Наистина ли 30 юнаци с патлаци са се били за паркомясто?

Та това звучи като виц.

При това не от смешните.

Наистина ли полицията не подозира, че Митьо Очите може да върти и незаконен бизнес?

Колко бизнесмени ходят с подобна охрана?

И наистина ли управляващите и МВР мислят народа, в частност зрителите, за толкова прости?!?!

А като стана дума за вицове, вече се родиха стотици, и един от най-сполучливите гласи: Всички големи български градове имат синя и зелена зона за паркиране. Само в Слънчев бряг са три: Синя, зелена и.. военна!!! Skandalno.net  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

  1. Нали и на вас снасят то по голяма мафия от вас няма нещастници но един ден вашите деца ще плащат за греховете ви жалки депотатчета

  2. КОЛКОТО СИ ТИ ЧЕСТНА – ЧЕ И ТОИ ТОЛКОВА )))))) ТВОИТА МАМА КУРВА ДА ИБА В УСТАТА ДА ИБА , НА ДАЛИ ТИ ВЯРВА НЯКОИ )))

  3. Легален и честен бизнесмен ли, Бъчварова? Да, още шум и аплодисменти за онзи престъпник, който е разплакал хиляди семейства и за докторите, които с все сили му спасяват живота на този гении на науката, академик от БАН и „личност“ без която се обезмисля съществуванието ни. А от друга страна виждаме, че за безизвестния български гражданин, работещ почтено (често за едно мерси) без да влиза в разни престъпни схеми, никой не му обръща внимание на институционално ниво, както и в болниците, респективно поликлиниките ;)

  4. Скрий се ма, овцо!
    Този човек и бандата му тровят цялото черноморие с наркотици, младежи полудяват, бият се, крадат, убиват и ти го наричаш честен бизнесмен.
    Интересно какво правят нечестните бизнесмени.
    Стават министри сигур

  5. Кой сложи това недоразумение за министър на МВР? Повече ще й отива да плете терлички на внуците!

    • Що не гледаш телевизия и да чуеш какви ги дрънка овцата Бъчварова, а тогава да твърдиш кое е истина и кое не е!

  6. Аз бях пряк очевидец на случилото се.Полицията дойде на шестата минута след инцидента.Влязоха вътре,видяха какво се е случило,излязоха на вън и започнаха да бягат,напред-назад, като „мухи без глави“ Просто не знаеха какво да правят.От заведението излизаха изплашени и влизаха любопитни туристи и никой не ги спираше.Един Англичанин пред мен се наведе и взе от земята гилза за спомен.Никой не му обърна внимание.Когато вътре започна стрелбата няколко гарда избягаха на вън.Единия застана зад черно Порше Кайен и произведи изстрел от там.Друг беше застанал до супермаркета и също произведе изстрел.Никой не потърси тези гилзи.събралите се от пред петдесеттина туриста събираха за спомен.Абе Бъчварова! Пъъълна пародия.Бахти криминалистите.Затриха всички възможни улики!

  7. Толкова сте слепи и смотани във Вътрешното си министерство , ………че на вързано куче хляб не можете да дадете!

    • Е га ти приятелите, въоръжени до зъби. И 30 парчета на брой. Най-вероятно са отивали на разходка.

  8. По-нескопосан министър от Бъчварова може да бъде само Миглена Кунева. Няма такива крайни идиоти като тия калинки, просто няма!

    • Как няма, ти си такъв краен идиот, аз съм такъв краен идито , той , ние , вие те…всички дето ги търпим а не ги закараме на бесилото сме по големите идиоти!!!

  9. A we ne vi li sram skapani mafioti tozi chovek e bil osyjdan ot a do q nemoga da gi slusham poveche tezi prostotii

  10. Почтените бизнесмени не ходят с наказателни отряди със себе си. А застреляният също ли е бил някакъв почтен охранител?

  11. ТВОЙ,ТА МАМИЦА МРЪСНА ЧЕРВЕНА КУЧКО – котило на недоубитите Червени каскети в Царство България……..!!!

  12. ТВОЙ,ТА МАМИЦА МРЪСНА ЧЕРВЕНА КУЧКО – котило на недоубитите Червени каскети в Царство България……..!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *