Роро Страда по Голямата си Любов! Вижте Кой е Той:

Роро син на Вили КавалджиевЛюбовна мъка от години не дава мира на тв. водещия Роро.

Синът на Вили Кавалджиев все още страда по най- голямата си любов. Това не е жена, както отбеляза Евгени Минчев, а нежен мъж на име Миро. Двамата се познават от деца, живели са в съседни блокове в квартал „Лагера“, а чувствата им пламнали още в тийнейджърските години.

Любимият на Роро работи като пиар, а двамата даже били заедно в музикалната телевизия ММ. Миро бил синеок красавец, по когото жените въздишали, но той не им обръщал внимание.

Като всяка любов и тяхната изживяла възходи и падения. Те се карали, сърдели се, разделяли се, след което горещо се сдобрявали и пак се събирали, разказват техни съседи, свидетели на случващото се.

В края на краищата Миро си намерил друг, а Роро окончателно скъсал с любовта на живота си. Но още страда.

Синът на Вили Калайджиев отрича публично ориентацията си, но досега не е бил с жена, нито пък се е женил. Негови познати твърдят, че жените не го възбуждат и той гледа на тях единствено като на приятелки. Като всички гейове, той има много приятелки, защото умее да ласкае, да изслушва и да дава съвети. Пък и се вписва в компанията им.

Роро бански

В момента Роро е без сериозна връзка и  във „ВИП брадър“ е залитнал по най-желания ерген Борислав.  На дебеланкото обаче ще му се наложи да преодолее жестока конкуренция в лицето на палавата мъжемелачка Миглена Ангелова и слабичката Надя, а сега вече и на Емануела, която влезе с мисия да се прави на гадже на Борислав.

Милионерът обаче засега си харесва Надя и през ум не му минава, че е обект на мъжки трепети и вълнения.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *