Радина Кърджилова Бременна от Деян Донков! Виж пола на детето:

радина-деянДеян Донков и Радина Кърджилова вече знаят пола на  първата си рожба, която ще се роди  в края на пролетта.

Видеозонът показал със сигурност, че бебето е момче и Донков е извън себе си от щастие. Той вече има един син от актрисата Анастасия Ингилизова,  но няма нищо против да стане мъжки баща още веднъж.  Деян буквално се носел на крилете на гордостта и разказвал на приятелите си с какво нетърпение очаква рожбата си. Все едно е забременял той, смеят се актьорите и имитират как усетил първите помръдвания на бебето.

Противно на половинката си, Радина била смутена и объркана от очакващото я събитие. Тя ходела с наведена глава, мъчела се да прикрие вече заоблящото се коремче, не искала да я третират като болна, или като човек втора ръка. Не пожелала да излезе преждевременно в майчинство и всеки ден ходела на работа, но по свое желание поразредила ролите си и не приемала репетиции за пиеси през следващия сезон.

Колежките са учудени на здравия й вид и неочаквания й апетит. Докато преди се мръщела на всяка ястие и едва изяждала няколко хапки от порцията си, сега тя ако си хапва и дори носи в чантата си десертчета, или солети. Лицето й изглежда озарено от бъдещето майчинство. Спряла купоните, не пие, само от време на време пуши по една цигара.

Донков пък се държал с половинката си като с чуплива играчка. През първите месеци тя била изнервена от бременността и той стъпвал буквално на пръсти край нея, за да не я ядоса. Нощем препускал по денонощните магазини, ако тя случайно кажела, че й се хапва сладолед или ягоди.

Напълно е  променен, хвалят го колегите му. По-благ, по-спокоен и по-мил към половинката си. Явно бебето го е превърнало в кротушко и отговорен баща.

https://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *