Европейски Политици Нахлузиха Минижупи и Мрежести Чорапогащи в защита на Насилените от Мигрантите Жени!

мъже поли протестНевиждана и странна  акция ще се проведе в Амстердам. Тя ще е в знак на солидарност с насилените жени  по време на новогодишните нападения в Кьолн и много други градове в Европа.

Политици от четири холандски партии решиха  след ексцесиите в Кьолн  да направят протестна акция, в която да покажат своята  солидарност с всички организации, борещи се за правата на жените. Тази събота техни представители  ще излязат на главния площад в Амстердам, облечени  в мини-поли и тънки чорапогащници, за да покажат  недоволството си от кметицата на Кьолн  – Хенриета Рекер, която вместо борба с непристойните действия на мигрантите, даде съвети на всички жени да се пазят, като вървят на една протегната ръка разстояние от всеки мъж и по този начин щели да избегнат бъдещи посегателства. И ако не били в новогодишната тълпа, това нямало да се случи.

мъже поли протест

В цял свят все още някои хора  прехвърлят  вината за сексуалното насилие върху самите жени и твърдят, че те нарочно или неволно са предизвикали мъжете. Обвиняват фриволното им облекло, късите поли, фееричните роклички, или дълбоките деколтета.  Мини-полите не са виновни, не можем да накараме жените да надянат бурки, или изобщо да не излизат от къщи, за да избегнат насилието – написа в социалните мрежи политик, който е решил да участва в планираната акция. Виновни са мъжете, които се възприемат като ловци, а дамите като своя плячка.

Според участниците  подобна акция ще помогне на жените да почувстват сили и вяра, че свободното общество и цивилизованите мъже са  на тяхна страна.

Решихме да си разменим ролите и да подкрепим жените да не чувстват срам от облеклото си и вина, че стават обект на насилие. Ще облечем поли в знак на съпричастност и желание, извоюваните от дамите свободи да си останат техни и да разберат, че живеят в свободно общество – твърдят организаторите.

https://youtu.be/ycekObpRStU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Абе тия политици наред ли са бе? Вместо да хванат ония маймуни посягали и изнасилвали жените и да ги изправят до стената и с по два патрона в трапа, тия надянали чорапогащи и дамски поли? И тия ни определят живота и ще ни учат на демокрация и права на човека? че тия политици там освен за зло към народа си друго не стават. как така ще оставиш жив изнасилвач без да го размажеш с някоя фадрома в бордюра бе, лукави подлеци? вие наред ли сте, с тия простотии там? нареждате на полиса или ченгетата, да арестуват изнасилвачите, изгаряте ги на бавен огън да им се изпържат топките и следващите ако помислят дори да изнасилват и тях! ей така се прави демокрация – защита на правата на ЧОВЕКА, а не на бандита! а вие и от демокрация не разбирате искате Европейски съюз да правите? че тоя вашият съюз е геноцид за народите на Европа бе… я се скрийте, че и хора не става от вас, камо ли управляващи!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *