Пълно падение! Изборите купени срещу бира, мляко и чорапи

избориПо-големи манипулации и по-голямо падение на българския избирател досега не беше отчитано, категорични са малкото свободни и непродали се на Сорос медии.

Собственик на магазин за мляко беше задържан за купуване на гласове. Това се случи в  бургаския квартал Долно Езерово.

Магазинерът  раздавал на клиентите си по 40 лева, ако те обещаят, че ще гласуват  за посочената от него партия. В магазина му са открити списъци с имената на 42-ма души, като срещу тях е отбелязано колко гласа още ще осигурят. Някои обещавали по цели десет. „Отличниците“ получавали безплатно мляко и бира, а някои и чорапи..

В най-бедните градчета и села се е давало олио, брашно, някъде пилета, макарони и по кило месо. Част от българите са толкова гладни, че са продавали гласи си за пакет ориз и торба с китайски парцали.

Мизата в големите градове, като Бургас, Пловдив и Варна стигнала до 200 лева на човек, разказват хора, които са били обект на изборна търговия. Явно ГЕРБ е разполагал с неограничени финансови средства да купи всеки, който е готов да се продаде, коментират ядосани гласоподаватели.

Явно изборите в България се превърнаха в търговски процес и начин за печалба. Полицията уж цял ден развиваше дейност и прибираше търговци на гласове, но кой знае защо не се анулираха купените.

Но явно, докато българинът е готов да се продава, ГЕРБ ще го управлява.

Както пее Слави: „Няма такава държава!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *