Путин шокиращо: Ще зарадваме конкуренцията с ново оръжие!

Vladimir Putin meets with United Russia party leadershipРуският президент Владимир Путин загадъчно обеща да зарадва конкурентите на Русия.

Изненадата, която им подготвя, са  нови разработки в областта на  отбраната на страната и нейната сигурност. В момента учени работят и усъвършенстват различни съоръжения за отбрана.

 „Всяко откритие или  постижение  във военната сфера след това се внедрява и в икономиката и я прави по-добра и по-бърза, както и по-ефективна, каза президентът на Русия, като обясни, че случаят с интернет например е същият. В началото е служел  само на военните, а по-късно е подобрил технологиите в цял свят. „Ще зарадваме своите партньори и в същото време нашите конкуренти с  най-новите си разработки в сферата  на отбраната и сигурността, обаче то по-късно ще се използва и в гражданските отрасли навсякъде“, подчерта Путин.

Междувременно стана ясно, че Русия и САЩ започват съвместни изпитания по ново стратегическо ядрено оръжие по специална програма за сигурност, въпреки нажежената обстановка и конфронтацията им в момента.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *