Проф. Иво Христов: Тръмп беше Пречупен от парите на Глобалистките елити! Войната обаче тепърва Започва! (С ВИДЕО)

Изборите в САЩ бяха съдбоносни както за САЩ, така и за света. Никога досега в историята на тази страна не е имало толкова недемократични и манипулирани избори. Но войната тепърва започва, заяви проф. Иво Христов в свой коментар за отминалите избори в САЩ и влиянието им върху планетата.

Парите на глобалистите и вотът на безработните чернокожи и латиноси надделяха и пречупиха европоцентричния цивилизационен модел в САЩ. Това е нещо ново и с дългосрочни негативни последици. Днес САЩ е дълбоко разделена страна – социално, икономически, етнически и културно. Това нещо зад океана вече не е държавата, която през 20 век се превърна в икономическа, политическа и военна сила № 1 на планетата, не е обетованата земя, за която всички мечтаеха. САЩ деградират не с месеци, а с часове и този техен разпад ще засегне целия свят. На тези избори глобалистите надделяха, но консервативното републиканско лоби зад Тръмп и поддръжниците им, които са толкова, колкото и тези на Байдъновите глобалисти, ще влязат в жестока схватка. Битката тепърва започва.

Показателно е, че Китай дълго време отказваше да поздрави Джо Байдън за победата. Накрая го направи, но с неприкрита неохота. Русия пък все още отказва да го поздрави, под благовидния предлог, че все още не са излезли окончателните резултати от изборите. Реакцията на двете държави- основни конкуренти на САЩ за геополитическо влияние върху планетата, е повече от показателна. Тази тяхна реакция е показателна както за опорочените избори, така и за задаващата се буря. На големите геополотически сили Москва и Пекин им е ясно, че в САЩ предстои да се завихри много тежък конфликт, който ще разтресе целия свят. А освен вътрешен, конфликтът ще е и външен. Предстоят нови сблъсъци на САЩ с Русия в отчаяният им опит през нея да се озоват в гърба на основният им икономически противник Китай. Не е задължително войната да е гореща – може да е под формата на локални военни конфликти, съчетани с икономическо ембарго и информационна война.

Глобализацията на света е процес, който няма как да бъде спрян. Въпросът обаче е какъв точно глобализъм ще бъде наложен на света- този на Путин и Тръмп или онзи на Байдън.

Джо Байдън е представител на най- радикалните глобалисти, които смятат, че за да се създаде единния свят, първо трябва да се  унищожат националностите, цивилизациите и културите на отделните народи. Те виждат новия глобализиран свят като територия, подчинена на ограничен кръг свръхбогати хора. Противниците на тази мракобесна глобализация пък, се съпротивляват с всички сили на този деградивен и зарабващ обикновения човек процес. Процес, който повече прилича на някакво ново средновековие.

Затова, независимо от крайния резултат от изборите в САЩ, войната тепърва започва. Конфликтът ще бъде дълъг, а в съчетание с корона истерията, се очаква наистина непредсказуема комбинация. Проблемът с глобалистите е очевидното им лицемерие – уж проповядват свободно движение на хора, стоки и капитали, а в същото време нагнетяват корона-истерията и са първи поборници за тоталното затваряне на пазарите и изолирането на хората по домовете им. Има достатъчно основание да се смята, че тъкмо неолибералните елити около демократическата партия в САЩ и техните НПО-та по целия свят са автори на тази фалшива ковид-пандемия. Парадоксът е, че глобалистите, които си мечтаят за свят без граници, бият жалони, слагат бариери и ни затварят по домовете ни. Ясно е, че причината за тези локдаун-и не е медицинска. Залогът е икономически и е страшно голям. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Цялото интервю с проф. Иво Христов ВИЖ ТУК!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/fRXa0fy2jRE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. Отвратителен оръфляк и руски гъзолизец;

    • Алоууу, Ние Банкянски Първи, теб кога те пуснаха от психиатрията бе

  2. Най-добре се вижда тази отвратителна лъжа при нас в болниците!Хаосът е пълен от лъжите на тези изроди ,които се явяват ежедневно по тв и лъжат най-безсрамно за бройки заразени починали тн глупости и накрая народът лудна да се изследва и той не знае за какво!Болниците се напълниха с уплашени болни с простудни заболявания.Приемат се хроници с обострени болести и се броят за болни от ковид!Това положение е добре дошло за някои лекари които търсят печалба от положението. В последно време температурите паднаха, а хората пренебрегнаха топлите дрехи и топлия сгряващ чай като профилактика на простудите.Но интересно защо всеки грип преминава в бронхопневмония тежки поражения върху белите дробове? Кой и с какво допринесе за това?Пиша тук ,защото знам, че няма да изтриете коментара но ако е в продажния днес.бг веднага ще бъде заличен ,защото истината не е удобна на нашия сбъркан министър и продажната пасмина, която е окупирала държавното управление.Бъдете живи и здрави!

  3. НАТО И ЕС ВИЕ СВЕТОВНИ ТЕРОРИСТИЧНИ СЪЮЗИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВИЕ УБИХТЕ БЪЛГАРИЯ НИЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НАВЕКИ СМЕ С БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ Н А В Е К И

  4. Този е най-големия тъпак който съм слушал. Той знае какво мисли всеки, кой как се чувства и точно какво става. Точно така са подвежда тоз прос народ, с такива надути глупаци като този.

  5. Алооо, Никои! Кажи поне нещо умно за нас от тоз прос народ, та да се надуем като теб, че сме умни…

  6. До „никоИ“

    Освен, че си неграмотен си и м@лоумен. Погледни в огледалото да видиш един „тъпак“.

  7. Чета всеки материал на професор Христов с внимание и очаквам следващият с нетърпение. Бележит учен , прекрасен анализатор. Това че някой не го харесва не е изненада – тъкмо обратното. Няма човек който да харесва всички аспекти на съвременния живот. И когато коментарът е точен и засяга важни теми – нехаресването изплува най-отгоре. Но професорът е нужен на съвремието и за съжаление няма много като него. Той е един от малкото, които живеят за другите а не само за себе си! Бъдете здрав професоре и до нови срещи тук на този сайт!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *