Преслава избухна: Фики е дете, не ми е гадже!

Преслава ФикиПреслава също призна за прословутата целувка между нея и Фики, която накара Бирмата да връхлети като побеснял бик в чалготеката в Студентски град.
Това беше приятелска целувка и нищо повече. Все пак двамата бяхме получили  най-престижната награда тази вечер и се радвахме. А Фики я получаваше за пръв път. Танцувахме, веселяхме се и  си разменихме една целувка. Съвсем колегиална, нищо повече. Та Фики е дете! Той е израсттнал пред очите ми! Как може изобщо някой болен мозък да измисли, че между нас има нещо?-гневи се изпълнителката.
Напоследък тя  предпочитала да бъде сама, но не можела да се отърве от постоянните медийни интерпретации, според които тя и Бирмата били все още двойка. В действителност истината за живота й в момента била различна.
В момента Преслава го раздавала сингъл и се радвала на свободата си с пълна сила. Писнало й от мъже и ревниви изпълнения и  сега си почивала.
На отношенията си с Георги Станоев самата тя  сложила окончателно чертата, а за нова тръпка в момента изобщо не си помисляла. Искала да се наслади на самотата и тишината.
Същият коментар направи и Фики. Да, целунахме се. Колеги сме. Харесвам я. И има ли мъж, който да не харесва Преслава?
Не зная защо горилите на Бирмата нахлуха в дискотеката. Не сме им давали никакъкв повод, категоричен е Стораро.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *