Динко Динев поиска тест за бащинство за бебето на Емануела!

Емануела готДинко Динев, който скоро стана дядо и се сдоби с първороден си внук, е настоял да се направи кръвен тест на бебето Митко, за да бъде уверен дали наистина то е от сина му Димитър.

Емануела роди Димитър Джуниър на 11 януари и  тогава насам дядото  не спира да получава честитки, които  приемал с половин уста,  докато накрая спрял да вдига телефона си. По време на раждането той беше в чужбина, след това се върна направо в Свети Влас и не се отби да види новороденото под предлог, че още не било навършило 40 дни.

Запознати с милионерската сага и съмнения обаче разказват, че Динко споделил, че иска да се направи ДНК тест на бебока за да бъде доказано  бащинството.

Според слуховете, синът му забременил певицата при среща за една нощ, а няколко седмици по-късно Емануела се обадила на Димитър, за да му каже, че тестът за бременност показва две чертички и тя чака дете от него.

Митко веднага постъпил кавалерски, отишъл при любимата си с голям букет, но криел факта от баща си  месеци наред  и се наложило бизнесменът да научи, че ще става дядо  по най-бруталния начин – от медиите. Това доста го вбесило, а какво са си говорили със синчето никой не знае.

Младата двойка се разделяла на няколко пъти, но в крайна сметка фолкаджийката решила да запази бебето. Говори се, че и  сега не били в добри отношения.

Служителка в империята на Динко Динев разкрива, че богаташът  няма как да възприеме насериозно певицата, тъй като я познава и години наред я срещал в различни компании с различн мъже в Свети Влас. Така че основанията му да се съмнява, че внучето не е негово,  не били съвсем безпочвени.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *