Преслава се влюби- старичък е, но с „Ферари“

ПреславаПреслава избърса сълзите си по Георги Станоев и премина на друга вълна.

Тя се насити на  24-годишното  агнешко, които освен друго е и капризно и неулегнало и се прехвърли на 40-годишно по-стабилно овнешко.

Певицата  бе спипана от папараци на романтична вечеря с по-възрастен от нея мъж, стабилен и с прошарена коса. Той паркирал лъскавото си червено ,,Ферари“, в което се возела и тя и двамата се шмугнали в скъпарско  полупразното заведение.

Двамата се настанили на закътана маса, а певицата дискретно  се оглеждала да не би за има познати там и някой да ги види.

Със сигурност двамата не са само приятели, защото сивокосият се държеше някак по-интимно с нея, но не и съвсем фамилиарно. Личи си, че двамата  са новозаформена двойка и излизат съвсем отскоро заедно. Вероятно по  тази причина Преси го крие и не смее да каже на никого, че пак  е влюбена, коментирали заинтригувани и развълнувани от персонала на заведението.

Мъжът не е познат в светските среди, не ходи по купони и безкрайни партита и най-вероятно има добър бизнес в провинцията. Освен, че бил доста по-възрастен от Бирмата, който направо се беше момченце, новият на Преслава се различава от него драстично и по фигура – 40-годишният бизнесмен бил леко закръглен и  с коремче.

Най-вероятно е някой симпатяга, с който Преси просто иска да се разсее и да спре да мисли за провалената си връзка с Бирмата. Едва ли е толкова влюбена, но клин клин избива“, коментират философски нейни колежки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *