Президентът Радев със СЕНЗАЦИОННИ РАЗКРИТИЯ за Тъмното Минало на Бойко Борисов! Вижте Кой Назначи ГЕРБ да „Управлява“ България:

ГЕРБ продължават с нескончаемата си канонада от мръсни атаки срещу президента Румен Радев, но и той не им остава длъжен. Тези дни Бойко Борисов обвини държавния глава, че работел за Корнелия Нинова. Но получи зашеметяващ президентски отговор-плесник:

„За разлика от Борисов, аз нямам началници нито в България, нито в чужбина. Всъщност, имам само един началник и това е българският народ, който ме е избрал и на когото съм се клел да служа“, категорично заяви Румен Радев.

Откакто Радев стана Президент, Бойко Борисов не спира да се оплаква от него. Радев постоянно критикувал правителството на ГЕРБ, докато към опозицията от БСП бил много мек и никога не ги порицавал. Тук Радев е категоричен: „Няма как да не съм критичен към правителството. От него зависи разпределянето на държавните финанси и цялото управление на държавата въобще“.

Президентът се превърна в трън в очите на ГЕРБ обаче едва когато стана ясно, че е политикът с най- висок рейтинг. И ако направи собствена партия – ще помете статуквото на Борисов и компания. Затова от началото на годината сме свидетели на изключително активна и силно мръсна кампания на ГЕРБ срещу Румен Радев.

Мероприятието им по очернянето на Радев обаче явно не жъне успеха, на който управляващите са се надявали. Защото се наложи да хвърлят в директния сблъсък и последния си най-силен коз – премиерът Бойко Борисов. Който през последния месец се включи активно и със стръв в медийното оплюване на държавния глава. Освен хулите, с които Борисов и Цветанов редовно замерят Радев, ГЕРБ се опитват да поставят президента в политическа изолация.

Показателно е, че Румен Радев не бе поканен от Правителството на нито едно събитие от програмата на евро-председателството ни. После пък Борисов не позволи на нито един министър или зам.- министър да отиде на президентския прием послучай 24 май.

Но да се върнем към думите на Радев за „началниците в България, и в чужбина“. Несъмнено изказването е насочено не просто към Бойко Борисов, а към цялата купена от запада колониална евро-партийна бг. паплач, чийто лидер се явява той. Да си припомним, че партия ГЕРБ всъщност дори не е създадена в България! Това разкритие е отпреди 2 години. Направи го Михаел Мартенс – немски журналист, специалист по балканската политическа тематика.

Ето какво пише Михаел Мартенс: Първоначално Бойко Борисов е забелязан от Волфганг Греслер, бивш дългогодишен директор на фондация „Ханс Зайдел“ в София. Още като главен секретар, Борисов получава покана да посети Бавария – където се среща с представители на ХСС. И само месец по-късно обявява, че ще прави партия. Тясно свързаната с немската ХСС фондация „Ханс Зайдел“ започва активно да му помага да изгради структури в България, да организира събрания и пр. А големи пасажи от уставната програма на ГЕРБ са директен превод от устава на ХСС. Превода от немски е на Антоанета Байчева, която впоследствие стана генерален консул в Мюнхен.

В момента ХСС са част от управляващата коалиция на Ангела Меркел в Германия, която е канцлер вече 13-та година.

По нейния спорно-демократичен почин и ГЕРБ вече десета година властват в България, а премиер неизменно е Бойко Борисов. Покрай връзките с Германия, още няколко западни държави контролират изкъсо политиката у нас, като най- силно е влиянието на САЩ. Чието колониално лице наднича и зад самата Германия. Да не забравяме, че само допреди няколко месеца Германия беше най- верният васал на Вашингтон в Европа.

Нека си припомним как в момента, в който Меркел заяви, че повече няма да се съобразява със САЩ и хукна към Русия да се среща с Путин, … същото направи и Бойко Борисов. Премиерът ни изведнъж започна да говори от каква важност било да си оправим отношенията с Москва. Въпреки че в края на миналата година в доклад на неговото правителство Русия бе посочена като заплаха за националната ни сигурност.

България беше колонизирана от няколко западни държави, което стана особено лесно, след като я вкараха в ЕС и НАТО. От 10 години насам нямаме национално- отговорно правителство, а само колониални администратори. Които е достатъчно да правят само това, което им нареждат западните господари – да упражняват властта си в полза на Западните мултинационални компании и да я удържат на всяка цена. Като уговорката е в замяна да крадат от народа си каквото и колкото си искат. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ПО ДАННИ ОТ МАЩАБНО МЕЖДУНАРОДНО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ НАРЕЧЕНО-ДОСИЕТА ОТ РАЯ,БОКО ИМА НА КАЙМАНИТЕ 3 МИЛЯРДА И 200 МИЛИОНА ДОЛАРА В ФОРМА НА АКЦИИ В ГУГЪЛ,САМСУНГ,ТОЬОТА И МНОГО ДРУГИ СВЕТОВНИ БРАНДОВЕ.СМЕТКАТА В ФОНДА Е ОТКРИТА ПРЕЗ 2011 С 100 МИЛИОНА ДОЛАРА И ДОСЕГА Е НАБЪБНАЛА С 3 МИЛИАРДА.ЗА 6 ГОДИНИ НАПРАВИХМЕ МУТРАТА ОТ СИК МИЛИАРДЕР.НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА С БОКО И ШАЙКАТА НАЧЕЛО.КОРУМПИРАНИ БОКЛУЦИ ,КОИТО СЕ ОБОГАТЯВАТ НА ГЪРБЪТ НА ИЗТРАДАЛИЯТ НАРОД.БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ.

  2. НЕ Е ВИНОВЕН ТОЗИ, КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА, А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА !!! А ИМЕННО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД !!!!!!!
    НЕЗАБАВНО ГЕРБ МАРШ ОТ ВЛАСТТА !!!!!

  3. До Надя Колева. Наде, че Бойко е бивш мутра всички знаят. Но да го каже президентът е новина. Съдейки по заглавието на вашата статия… „сезационни разкрития за тъмното минало…“ Очаквах да прочета конкретни факти за тъмното минало. Но нищо конкретно.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *