Планетарният Обрат през 2016 г. : „ПУТИНИСТКАТА Тъмнина“ освети Неолибералната ЛЪЖА! Или как „Умните и красиви Соросоиди“ се оказаха агитатори на Агресията и Тероризма! ОБЗОР НА ГОДИНАТА от Skandalno.net Виж Тук:

Може би е банално, но винаги е полезно да се тегли чертата на една изминаваща година. Особено като 2016-та, през която изгърмяха почти всички „цивилизационни клишета“. И така както в шедьоврите на някои гениални художници като Караваджо или Рембранд, тъмните тонове раждат светлина, по същия начин от мрака на глобалната Директива постепенно започва да изплува неудобната Истина. И в генерален, и в национален фокус…

В сайта ни Скандално.нет в продължение на 365 дни в годината разговаряме за много неща и споделяме факти, мнения и оценки, непослни за полираните „мозъци“, но този път 12-тия час налага съдбовни изводи, тъй като 2016-та не се побира в листата от календара.

Вероятно се досещате защо…

Според мнозина двете определящи събития бяха „БРЕКЗИТ“ във Великобритания и изборът на Доналд Тръмп за президент на САЩ. Спор няма – тези развръзки ще бележат следващите десетилетия на планета, но нека да надскочим процентите и имената, защото системата произвежда трагедията. И точно от тази изходна позиция е кристално ясно, че не някой друг, а Западът носи фаталната отговорност за Апокалипсиса в Близкия изток и Северна Африка и Армагедона срещу Европа.

След атентатите в Ню Йорк на 11 септември, 2001 г. САЩ и техните сателити направиха всичко възможно за да ликвидират светските, националистически режими в арабския свят, защото по инерция от Студената война ги смятаха за „про съветски“ въпреки отсъствието на СССР от картата?

За тази стратегическа цел от бутилката бе пуснат черния дух на пещерния ислям, чрез който бе дестабилизиран регионът от Тунис до Афганистан, а към Стария континент се насочиха милиони преселници.

Ето това бе смисълът на двете зловещи конспирации под названия „Контролиран хаос“ и „Арабска пролет“, разгърнати върху един изключително деликатен и взривоопасен етно-религиозен демографски, социален и енергиен терен. С елементарната опция, че по коловоза на войната и смъртта идва Големият бял вожд и раздава своите „общочовешки ценности“, ако трябва срещу живота на половин милион деца, жени и старци в Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Йемен… или ако се наложи срещу сляпата стихия на тероризма в Европа…

Резултатът от тази сатанинска концепция се вижда като на длан: Северна Африка и Близкият Изток са върнати цял век назад – във времето на племенните касапници в късната Османска империя, разнебитен е целият сложен баланс в региона, изграден след Втората световна война, а Европа и Русия са под постоянния прицел на джихада и се отдалечават от естественото си партньорство, от което Вашингтон толкова се страхува…

Никак не е случайно, че този мракобесен сценарий бе пуснат в действие от двата политико-олигархични клана, търгуващи със смъртта – Буш и Клинтън. Все пак добре, че през изминалите 8 години бе предпазливият и нерешителен Обама, защото при друг, по-екстремен президент мадам Хилари отдавна да е превърнала Близкия изток в новия Индокитай от времената на войната във Виетнам.

Нали не сте забравили, че тази истерична жена бе Държавен секретар (Външен министър) на САЩ, когато през 2011 г. бе свалена законната власт на Кадафи в Либия, сдържаща масовата инвазия на бедуините към Европа? Точно върху провалената конкурентка на Тръмп тежи отговорността и за мародерското убийство на либийския лидер, и за смъртта на американския посланник в пустинната държава, опустошена от „демокрация“ и „хуманитарна“ агресия.

Озверелите муджахидини с дълги бради и ножове, употребени от ЦРУ и Пентагона за свободата на Либия малко по-късно се прехвърлиха в Сирия, останала последния остров на националния суверенитет в региона. И така се стигна до създаването на „Ислямска държава“, която също като предшественика си „Ал Кайда“ е 100 %-ов проект на тайните служби отвъд океана. Със специалното съдействие на средновековните петролни монархии от Персийския залив, спонсориращи халифата и точно по тази причина извадени от „черния списък“ на Сорос и ко за нарушение на човешките права. Без значение, че например в Саудитска Арабия понякога убиват с камъни „неверници“ или прелюбодейци. Очевидно съществуват и полезни палачи…

Нейсе, Системата допуска компромиси с клишетата, когато някой като Пиночет, Мобуту, петролните феодали и косоварските мафиоти е попътен и удобен. До такава степен, че преди няколко години администрацията на Буш издаде индулгенция за „Саудитската следа“ в атентата срещу Кулите-Близнаци в Манхатън, за която в САЩ са издадени 1000 книги. Още толкова има по хипотезата за вътрешен заговор по модела на пожара в германхия Райхстаг през 1933 г., развързал ръцете на Хитлер.

В момента мнозина от талибаните на директивата за единствената „свещена, непоклатима и безгрешна истина“, съобщавана от Вашингтон са изпаднали в ступор пред антисистемното цунами, бучащо от всички посоки. И както можеше да се очаква, новите болшевики от „Протестна мрежа“ и подобните секти, като навити на пружина започнаха да повтарят припева за „популизма“, „путинизма“, „национализма“ и въобще за всички възможни „изми“, включени в грантовата ведомост. Няма съмнение, че „моралното“ гуру на аморалната Олигархия- татко Сорос, е спуснал инструкция за подпомагане на „мигрантите“ със смартфони, от които глобалният капитал се нуждае, за да свали още надолу цената на наемния труд. Ето защо и нашенските марионетки пищят на умряло за всеки потенциален изверг без самоличност ала Ахмед Чатаев, безчинстващ в Харманли или край Лъвов мост.

Параноичната подмяна на реалността, глобалните папагали по цървули и токчета са стигнали дотам, че класифицират ятагана на ислямския терор според отношението и интереса на „началниците“. И затова подлогите на Сорос бълват лакърдии за „международния правов ред“. Но няма как да изплюят камъчето и да си признаят, че техните настойници и спонсори са причината за трагедията на човечеството от Багдад и Бенгази до Берлин и обратно, включително драмата на нещастна и обречена България. И естествено бранят „добрата опозиция“ в Сирия, а за всичко сочат с пръст Путин, защото си е позволил да отвърне адекватно на заплахата.

Но какво им остава на измекярите, след като Хилари Клинтън, Меркел, Камерън, Оланд и Брюксел сложиха знак за равенство между Русия и „Ислямска държава“, чиито терористи сеят смърт в Европа, докато клетите данъкоплатци плащат за интеграцията на своите убийци.

И за какъв „правов ред“ бълнуват такива като Плевнелиев, Митов, Ненчев, Борисов и въобще всички правоверни евроатлантически комисари, след като легитимните граници в Европа бяха поругани с цинична и безпощадна „цивилизационна“ сила, още в края на 20-ти век, когато САЩ под маската на НАТО разчлениха на етнорелигиозен принцип мултинационалната федерация Югославия и удариха Сърбия с бомби с обеднен уран на 10-тина километра от границата с България?

За този нов Чернобил обаче изтънченият неолиберален слух не иска и да чуе, въпреки че в западната ни съседка се говори за дълготрайни поражения върху здравето на хората около Белград, Ниш и Пирот. Нима „умните и красивите“ не са чували за хиляди убити мирни граждани, сред които десетки журналисти, само защото са се оказали на пътя на „Ислямската Дъга“ в някогашната СФРЮ, налагана от глобалния диктатор от Сараево през Прищина, Подгорица, Скопие в посока Родопите, Източна Тракия и нататък към… Крим и Кавказ, като добавка към основните вектори на джихада, пресичащи Северна Африка и Близкия Изток.

И още – какви „международни принципи“ бяха спазени при интервенциите срещу легитимните държави в Ирак, Сирия и Либия? И кога най-сетне оръжейните експерти ще докажат, че Саддам Хюсеин е използвал химическо оръжие? А може би поредната директива за малоумни има давност, тъй като минаха повече от 13 години след агресията на дебилния Буш – младши?

Освен всичко друго- как така тези държави, постигнали много в социалната сфера благодарение на природните си богатства, за нула време бяха върнати в Средновековието благодарение на „демократичните ценности“, донесени от самолетоносачи.

Изминалата 2016-та г. даде отговор и на този въпрос с минимална трудност:

Преди празниците се разбра, че ВМЗ-Сопот получава приза „Инвеститор на годината“, тъй като оръжейната фирма е открила нови 1 300 работни места, средната заплата достига и надминава 1000 лв., допълвана от бонуси и всевъзможни социални придобивки.

Чудесно! Но по ирония на съдбата, успоредно с тези фанфари се появиха информации за българско оръжие и боеприпаси, открити в Алепо след освобождаването на града.

Ето как се получава, че призът повече подхожда на Халифата, купуващ смъртоносната стока от Подбалкана чрез контрабандни канали в Йордания, Турция и страните от Персийския залив.

Публична тайна е, че ренесансът на родното оръжейно производство се дължи най-вече на „Контролираният хаос“ – тоест на войните в Близкия Изток.

А спомня ли си някой, че непосредствено след 10-ти ноември, 1989 г. сред най-големите грехове на партийната върхушка бяха изтъквани оръжейните доставки за „радикални движения“ от Третия свят? Точно под този знаменател оръжейната ни индустрия беше почти ликвидирана, но очевидно сега е намерен идеологически правилният за България клиент – Ислямска Държава. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *