Офицер от американското разузнаване предрече трагичен край на Зеленски

Бившият офицер от американското разузнаване и инспектор по оръжията към ООН Скот Ритър предрече трагичен край на украинския президент Владимир Зеленски. Ритър каза това в ефира на YouTube канала Judging Freedom на знаменития опозиционен журналист Андрю Наполитано, съобщава Russia Today.

Според него Зеленски или ще избяга от страната, или „ще умре от ръцете на собствените си граждани, които отдавна вече не му вярват“.

„Украинците масово са изгубили доверие в този човек и цялата управленска машина зад него. Тези хора са 100 % некомпетентни, безотговорни и лъжливи. Зеленски е отговорен за смъртта на десетки хиляди украинци, а генералите от украинската армия са изгубили вяра в лидерските му способности“, смята Ритър.

Ритър отбеляза, че лидерите на западните държави също вече не вярват в създадения образ на украинския президент и като прибавим и надвисналата над страните им рецесия, те все по-упорито и ефективно отказват да помогнат на Киев. Въпреки американския натиск да продължават да го правят. По тази причина е и това неистово пищене в последно време на европейските лидери по медиите колко зле икономически са страните им. Истината е, че европейците просто не искат да участват в тази война, не желаят повече да се конфронтират с Русия, защото това носи на държавите им непосилна икономическа болка

Според Ритър рейтингът на Зеленски е буквално на дъното и „вече няма смисъл да стои на власт. Вероятно Вашингтон възнамерява да го смени с някой друг“.

Но сметките на САЩ може да се окажат криви, защото Ритър смята, че съвсем скоро в Украйна ще се извърши държавен преврат. И изобщо не е сигурно, че новото правителство ще е така анти-руско и про-американско.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ САМ ГОС ОД ЖЕЛАЕ ПОБЕДАТА ТИ ТЪЙ КАКТО НАРОДИТЕ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

  2. СЛАВА НА ПУТИН,СЛАВА НА РУСИЯ,СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ!!! НЕПОБЕДИМИ!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *