Отец Боян Саръев БИЕ ТРЕВОГА: Народе, В РОДОПИТЕ Е СТРАШНО! Турците от Кърджали и Хасково ИСКАТ АВТОНОМИЯ!

boian_saruevИзбирането на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС е назначаване на един послушко, който прави смяна на караула – нищо повече от поредната сива и невзрачна пионка на Доган.Това заяви днес в тв. ефир един от последните безсребърници и стожери на българщината по нашите земи Отец Боян Саръев

Силата на мюсюлманската общност  в България стана по-голяма, тъй като вътрешната опозиция на Доган в ДПС напусна партията и отиде в ДОСТ. И подкрепата в ДПС за политиката на Сокола отново е 100 процентова. 100 %-ова ще е и подкрепата за Местан.

Дали обаче ДПС или ДОСТ ще спечели вота на турските избиратели е все едно, защото и двете партии са еднакво вредни. Защото и Доган и Местан работят  против българските интереси. Те не слушат България, не изпълняват законите на страната, в която живеят, а очите и ушите им са обърнати към Турция. От там им идват идеите, оттам им е и финансирането!

Само хора, които не живеят в Родопите, не могат да разберат какви антибългарски настроения царуват в момента там, каква омраза, какво отричане…

Има цели селища, в които не можеш да си купиш и хляб, ако не знаеш, че на турски се нарича „екмек“. Има цели общини в кърджалийско и хасковско, в които населението не знае български. Там хората нарочно не пращат децата си на училище, гледат само турска телевизия, а като се наложи да ходят на лекар, викат със себе си преводач, който е учил до четвърти клас.

Тези хора отдавна се чувстват турски граждани, територията смятат за турска, а само формално, по документи живеят в България, разказва още Отец Сариев

Тези антибългарски настроения им се насаждат отдавна, от над 70 години. Но сега са стигнали своя апогей и предстои съвсем скоро да се случи най-лошото, алармира отецът. Обречени сме на постоянен натиск  от страна на Анкара и нейните агенти и протежета у нас. Още от ранна възраст на децата им се внушава омраза към България. Те са закърмени с твърденията и внушенията, че земята, на която живеят е  мюсюлманска, откъсната е насила от християните и те някой ден трябва да си я върнат.

Не е далеч момента, когато части от България ще бъдат откъснати, а населението в тях ще поиска автономия… и ще я получи! И вината за това ще е на нашите политици, които сега гонят само личните си и фирмени материални интереси, като изобщо не милеят за държавата и етноса си, категоричен е отец Саръев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

26 коментара

  1. ИЗГЛЕЖДА ЩЕ СЕ НАЛОЖИ В СКОРО ВРЕМЕ НОВ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС! ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ????

    • И КАК ТОЧНО И КОЙ?! ЩЕ ИЗВЪРШИ ТОЗИ ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС ???!!!

      • Моля, моля! България е в ЕС, всеки, на когото не му харесва и е толкова тъп, че да не може да научи официалния български език и история,няма работа тук! Отнема се гражданството по бърза процедура както в Канада, Унгария и скоро в Германия и Белгия и вън. Турция и Близкия Изток са достатъчно големи за размножените там.

  2. Милият!Толкова се бори за българщината и то сам!От години -над 25 като апостол е там и прави всичко възможно да спасява България!Нашите „държавници“ са го зарязали и сам се бори,но го прави от цялата си душа!

  3. ТОВА НЕ Е СТРАТЕГИЧЕСКИ ПЛАН САМО НА ТУРЦИЯ!
    ТОВА Е НЕОТМЕННА СТРАТЕГИЯ НА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ
    ОЩЕ ОТ БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС, ВИНАГИ ИНИЦИИРАНА ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА БЪЛГАРСКИТЕ БЕЗРОДНИ УПРАВНИЦИ ЕНИЧАРИ!

  4. А ние си мълчим като говеда. Даже ще им правим секции да гласуват в чужбина! О, Ботев, о, Левски! Този народ свобода не заслужава, защото не знае какво да я прави

  5. Bratq bilgari ne vqrvayte na takiva izmislotini….ostavete veche munaloto…ostavete veche omrazata kim bigarskite turci…Takivi IDIOTI KATO TOQ IZROD…samo ni ozverqvat edin kim drug…Obicame si rodinata Bilgariq obicame vsichki bilgari koito obichat i nas ! V kircali turci i bilgari si jiveqt mnogo hubavo BRATSKO…GOSPOT DA PROKLINE TEZI KOITO DELQT NARODA !!!

    • Глупости на търкалета! Ти даже не можеш да пишеш на български….

    • ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ ТЪПАН. АКО ЛИ НЕ БЕГОМ В АНАДОЛА. ОТ БЪЛГАРИЯ ПО-ВЕЧЕ И ПЕДЯ НЯМА ДА ОТКЪСНЕТЕ. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА БЪДЕ РАЗКЪСАНА КАТО СЪРБИЯ.

    • Венелин, не им обръщай внимание на тези хейтъри, които всяка хубава вест и послание, могат да изопачат.
      Аз съм християнин по убеждение и искам да ти кажа, че тази злоба няма нищо общо с християнството.Към теб имам само една приятелска забележка. Не нарича никой изрод, защото не знаеш дали е вярна информацията, а и да е пак нямаш основание, защото така се доближаваш до техния дух.Разделението не разбраха, че е планирано, за да могат да управляват едни гадове, защото разделения народ е лесен да мачкане. Това не е духа на Левски, който апелира в чистата и свята република да живеят в мир всички независимо от етнос и религия, само да спазват реда и закона, които е за всички еднакъв. Говори за еднаквост в социалния ред, а не за еднаквост в религиозни, политически или етнически параметри и убеждения.Политиците всичките независимо от полит.си платформи и етнос не спазват тези правила и за да не виждаме корупцията им, създават страх и разделение сред хората по най-различни признаци.Духът на Левски е обединяващ, а не разделящ.Онова, която разделя е омразата. Аз съм враг на всички,които работят за разделение и смятам, че никакъв компромис не трябва да има за такива.Да, ако някой иска да разделя държавата, ВЪН.Да ходи там за чийто интереси работи. Тези, които те гонят от родината ти, когато ги наричаш „братя българи“(т.е., ти се чувстваш българин независимо от етноса ти), не работят за националните интереси и за посланията на Апостола и би трябвало да отидат там, за чийто интереси работят или щом създават напрежение да си получат подобаващото.

  6. КОГА НАЙ-ПОСЛЕ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ И ГОЛЕМИ, УМНИ ДЪРЖАВНИ МЪЖЕ И ЖЕНИ ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ И ДА СЕ СЕТЯТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ! АКО СА БЪЛГАРИ – ДА СИ ЗАЩИТАВАТ РОДИНАТА!

  7. Ква автономия кви 5лв бе мангали да си се прибирате в анадола… Даже билетчета за транспорт ще ви купим… Първо на първо навлеците сте вие на наша територия и гадното ви нагло семе няма право на искания… Тва все едно да си поискаме половината турция а другата половина да си я поискат гърците.. Чиято територия е на траки и гърци барабар с троянския кон хахххх зашо са забранени разкопките в турция за да не им лъсне истинското мангалско потекло… Нагли сте и в червата бе чалми…. Да седите мирни и всяка жаба да си знае гьола че да не ви се случи случка

  8. Разрушаването на традиционните ни отношения с Русия като наш геополитически партньор ни правят уязвими. Нужна е ясна държавна политика и прескедване на провокативните дейсвия в райони, населени с граждани с турско самосъзнание. Следва много ясно да им се каже, че тук те са равноправни граждани на България и към тях няма да се прилага дискриминация, но всеки опит за нарушаване на суверенитета и териториалната цялост на България ще бъде преследван. Това трябва много ясно да се каже и на турската страна. Всеки е в правото си да се самоопредли и да реши бъларски гражданин ли ще бъде или турски. Ако реши да бъде турски – нека се насочи в правилната посока, да се устройва в ибраната от него родина и да не пречи на другите. САЩ не могат да ни бъдат сериозен партнзор и на тяхното съдействие и подкрепа не може да се разчита.

  9. Извадки от Конституцията на Република България:Глава първа. ОСНОВНИ НАЧАЛА:Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.

    (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.

    (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

    Чл. 2. (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.

    (2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.

    Чл. 3. Официалният език в републиката е българският.

    Чл. 4. (1) Република България е правова държава. Тя се управлява според Конституцията и законите на страната.

    (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.

    (3) (Нова – ДВ, бр. 18 от 2005 г.) Република България участва в изграждането и развитието на Европейския съюз.

    Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.

    (2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.
    Мисля,че е достатъчно ясно казано.
    Ето още.:
    Чл. 18. (1) Подземните богатства, крайбрежната плажна ивица, републиканските пътища, както и водите, горите и парковете с национално значение, природните и археологическите резервати, определени със закон, са изключителна държавна собственост.
    Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.

  10. Пълен глупак,лъжец,насажда омраза и то за какво ,за пари .Той и за това си смени вярата.За пари.

    • много е прав човекът,неещата са страшни от доста време,наистина им се насажда омраза към България и българите,защото нашите управляващи не ги задължават нито да знаят езика,нито да учат историята ни, а даскалите ей-така ги пускат да си минават класовете за брой ученици…затова стигнахме дотук…нещата са ужасни,ако до 1 година не се вземат мерки,край.Турция е най-големият враг на България!

  11. VSICHKI SME SE PREVARNALI V EDNI АГНЕТА ЧЕ НЯМА И НАКАДЕ ВЕЧЕ НЕВИ ЛИ ПИСНА ДА СИ ПИШЕТЕ МНЕНИАТА И ДЕФАКТО НИШТО КУЧЕ КОЕТО МНОГО ЛАЕ НЕ ХАПЕ НО НЕ ВИНАГИ ТРЯБВА ДА Е ТАКА АЗ ЖИВЕЯ В ФРАНЦИЯ НО ЗА ОБНИВЯВАНЕ ИЗЦЯЛО СЕ ВРЪШТАМ ВЕДНАГА А ПО ПОВОД НАДОЛО КЪМ КЪРЖАЛИИСКО НАИСТЕНА Е ТАКА АКО ИМА ЕДИН БЪЛГАРИН И ТЕ ГО НАРИЧАТ БАИ ИВАН ЦИГАНИНА СРАМОТА БРАТЯ И СЕСТРИ БЪЛГАРИ

  12. Всяко предупреждение е полезно, стига да умее човек да се вслуша прозорливо в него.А, че не сме стабилна държава – не сме ! Силната държава се прави от единен народ, а не от етноси, както ни се втълпява от неолибералистите по света и у нас.Пагубно е да се възприема за положителна тезата: „Оставете ме да бъда какъвто искам?“Здравата българска държавност се нуждае от окончателно изградени човеци с българско самосъзнание! От същото се нуждае и Турция, Сърбия, Гърция, Русия и т.н. Трябва обаче да се знае, че всеки, който живее в една държава, а се определя за гражданин на друга е полезен само за последната !!!

  13. Лошото е, че и ГЕРБ много тънко се заиграва с Ердоган. Така учредиха и ДОСТ и никой не реагира.

  14. Вижте пиша го това като един свидетел на едни събития. Историята за този отец Боян Саръев. Навремето по време на комунизма той беше полицай. Той беше полицай в нащо село, и той самият по време на така нареченият възродителен процес пребиваше хората от бой. Същият този отец мен лично беше ме пребил от бой едно време че съм слушал Турска музика. Счупи ми първият магнитофон на времето, за което семейството ми и аз бяхме работили почти една година. Сега станал отец и на такъв човек искате да вярвате. Човек трябва са има съвест и душа а не цял живот да насъсква хората едни срещу други. Хора бъдете добри и се уважавайте един с друг. Това е ценноста на хората които се уважават и се почитат от различни религии.

  15. Същият този отец Боян Саръев по време на Комунизма когато беше полицай е пребивал до смърт стотици хора. Че чак в продължение на месец тези хора които ги е пребивал от бой ги завиваха в агнешка кожа за да им зараснат раните, защото в болниците не ги приемаха. Сега излязъл и говори неправилни неща, за които неща няма никаква истина.

  16. Цацаров не си върши работата ! Този прокурор за тия години- НИЩО не върши ! Трябва да даде подстрекателите на съд и да изчезне целият ентусиазъм на Местановци ! ….Дебел ИДИОТ, за нищо не ставае!

  17. Отец Боян Саръев е прав, но с автономията не ни казна нищо ново за огромно съжаление. Знам от първа ръка, че т.нар. възродителен процес и смяна на имената на българи потурчени по време на турското робство е бил задвижен точно от подобни мераци на населението от тези части на България, или по-точно на техните религиозни и полит. лидери. Познат мохамеданин от тези места лично ни каза, че са ги карали да имат по много деца, за да стигнели необходимата бройка за автономия. Това беше средата на 80-те г на мин. век. Така че Тато е действал в защита на интересите на България и е бил прав, за разлика от сегашната алчна продажна и античовешка/антибългарска мафия, управляваща Родината ни. И другия пойнт ‘етническа партия“ ..Кой я създаде и кой я търпи толкова време. Подобен род партии няма никъде по света. Има много хора от тези места по гурбети и ако им се създаде условия, работа ще се върнат по родните огнища..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *