Нов гаф в „Х фактор“, Sweet 16 си тръгнаха по списък

МомичетаSweet 16 или „откритието на този сезон“ , както ги определиха Мария Илиева и Саня, приключиха  участието си в „Х Фактор“.

Гери-Никол, Мишел и Христина отпаднаха, след като останаха на елиминации със съотборниците си Пламен и Иво.

Двамата братя явно се оказаха по-големи любимци на зрителите и цялата зала беше пълна с техни роднини и фенове, които скандираха имената им. Публиката беше тази, на която отново менторите оставиха да реши съдбата на малките момичета. Велизар Соколов – Заки, от чийто отбор са и двете групи, пак се измъкна  не взе окончателното решение, а поиска разултатите от гласуването.

Междувременно Саня се изпусна с думите – много сте сладки и талантливи, обаче какво ще ви правим после? В смисъл и да победят, момичетата трябва да ходят на училище, а не да градят кариера. Подобни случаи в България има колкото си иска човек и деца хем пеят, хем ходят на училище, но Саня реши да не рискува и да се главоболи с тях.

Въпреки че се сбогуваха със сцената на формата, Sweet 16 няма да пропуснат концерта на финалистите в „София Ринг Мол“.  Това поне е утешителната им награда.

В същото време отново се потвърди нашата теория, че не публиката, а продуцентите гонят участниците един по един. Първо се отърваха от най-възрастния – Наско Ловчинов, веднага след него следващата седмица си отиде най-малката – божествено пеещата бургазлийка Кристина. Която печели с лекота международни награди, но само у нас не е достойна.

Трите 16 годишни момичета пък бяха изправени срещу съотборнците си Пламен и Иво и логично отпаднаха. По-нелогичното беше какво правят братята на елиминации, а един Мирян, който пее фалшиво, отнася непрекъснато критики и стои нелепо на сцената, никога не стига до битка за спасяване. Публиката уж го спасява, а в същото време на фейсбук страницата на шоуто го разкъсва от критики. Но продуцентите упорито го бутат към финал, докато стане излишен.

После нека някой вярва, че участниците отпадат заради зрителски вот. Всичко е нагласено, мърморят близки до продукцията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2j3_O_fVQQU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *