Ужас! Заки се влюби в Пламен от „Х фактор“

0

иво пламенВелизар Соколов, или както е по-скоро познат на всички като Заки, всеки път залита по някой от участниците в „Х фактор“

Този път той  таи любовни чувства към един от собствените си участници в отбора – добричлията Пламен.

20-годишният младеж е видимо симпатичен и чаровен и сърцата на свободните изпълнителки пърхат към него. Но те имат конкуренция пр това в лицето на ментор, когото уважават. Пламен  се изявява в „Х Фактор“ в дует с по-малкия си брат Иво и двамата са изключително силно лансирани от ментора си.  Той винаги става на крака, когато те пеят и дълго ръкопляска, сякаш на сцената пеят „Бийтълс“.

Запознати със случващото се зад кулисите на шоуто вече издават, че братята са бутани да стигнат до финала от Заки, не заради таланта им, а защото той изпитвал силни симпатии и влечение към по-големия брат.

Певецът от „Авеню“ дори не прикривал интереса си към момчето и след като станало ясно, че сърцето му е свободно и няма никаква връзка в момента, започнал да го примамва  с покани за среща на кафе и забавления в нощна София, уж да го наставлява бащински за следващото изпълнение.

Другият брат Иво не бил канен и си оставал в квартирата под предлог, че е малък и че му е нужно повече време да се наспи. Мария Илиева пък гледа със замъглени очи Славин и Траян, но показва повече чувства към втория.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/0_5Vqc2e2WQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *