Новата жена на Зуека заприлича на плондер

Ана на ЗуекаАна Вичева, която дълги години беше любовница на Зуека, а след това го разведе с жена му и му роди син, буквално ще се пръсне по шевовете.

Режисьорката е качила толкова много килограми, че буквално не може да бъде разпозната. Огромен бюст, яки месести ръце, кръгли бузи пряват тялото й като на колхозничка-орденоноска.

След раждането на детето тя се покри и явно е имало защо. Борбата с килограмите обаче видимо не й се е отдала и на тази възраст трудно ще отслабне. Под сурдинка колеги на двамата се шегуват, че Зуека може да спи нощем между гърдите й, ако пренебрегне риска от задушаване.

Все пак някога Ани трябваше да излезе от къщи и повод за това беше рожденият й ден, който двойката отпразнува с бурно парти. За целта новото семейство избра клуба на своята приятелка Кремена Халваджиян.

Двамата набързо събраха близки и приятели, за да полеят щастливия повод с колкото може повече хора и да бъдат приети веднъж завинаги като двойка в обществото.  Докато обръщаха питиетата, фенове на актьора поискаха снимка с него, а той поласкан не отказа на нито един.

Зуека и Ани оставили малкия си  син Стефан, който вече навърши  няколко месеца, на грижите на свои роднини и специална бавачка, за да се купонясат преди  новия сезон на „Господари на ефира“, който преди няколко дни стартира.

Ани Вичева, заради която Зуека се разведе  с жена си и изостави дъщеря си, за първи път се появява публично след раждането. Мнозина се стреснаха от външния й вид и от дрескода, но огромното й тяло не би могло да се побере в друго, освен в тениска.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/uoa778rs47c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *