Никол Станкулова пази диета с…нагъване на хляб

Никол1Момичето от „Прогнозата за времето“ Никол Станкулова вече няма време и да отиде на фризьор .

Тя пое  нова роля – коментатор в Дом съвета на „Биг Брадър“, а от понеденик става и водеща на „Лотарията“ към новините на Нова.

Спортувах много преди години, ходех на фитнес, на спининг,  изобщо пробвах всичко ново за укрепване на формата просто от любопитство и любов към движенията, които поддържат тялото.

Сега нямам време и вкъщи си правя упражнения с гири и с еднокилограмови  тежести, които се залепят за краката. Напоследък обаче не смогвам и това да правя, намалих темпото, защото вече нямам време за нищо. Едва успявам да  да си оправя маникюра, тъй като не върви с изтъркан лак да се показвам на екрана.

Даже  вече втора седмица не мога и на фризьор да ида, а наистина трябва да се подстрижа, въздиша красавицата.

Тя издаде хранителен режим, който сигурно ще хвърли в недоумение дебеланките, мъчещи се да отслабнат. Закусвам здравословно – кисело мляко с овесени трици, но обядът му задължително е  богат и си хапвам всичко, каквото ми се яде –  паста, пици, хляб. Това, което единствено правя опити да  избягвам е сладкото -шоколад, бисквити, торти и пасти.

След обяд  ям някакъв  плод, а на вечеря отново хапвам каквото си поискам, обаче не в големи количества. Вероятно мнозина не ми вярват, но е така.

Ако леко кача килца, ограничавам сладкото и веднага влизам във форма. Не ми се налага да правя нищо драстично за организма. Не мога да позя диети, защото гладуването  дава при мен обратен ефект. Ако издържа един ден на салата и плодове, на втория веднага  компенсирам с много ядене. И най-странното, без хляб изобщо не мога. Някак съм пристрастена към него и винаги, когато огладнея, си грабвам филийка. Страшно го обичам, признава синоптичката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/cMSVyp9rxs0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *