Никол Станкулова мечтае за бебе

0

Никол - силиконНикол Стакнулова  споделила пред свои приятелки, че вече иска да бута бебешка количка.

Синоптичката, чието единствено условие е мъжът до нея да е осигурен финансово и да може да угажда на прищевките й, вече разбрала, че е време да става мама, тъй като биологичният й часовник цъкал и не можела да отлага още дълги години. Тя е категорична, че детето й ще бъде само едно, няма да има братче или сестриче, за да може да му даде цялата си любов и то да получи всичко.

Никол е егоист и призна, че не разрешила на родителите си да имат второ дете, тъй като не желаела да дели с него стаята си, играчките и вниманиието им. Те я послушали.

Преди време  се твърдеше, че е заченала от сина на пилешкия бос Ангел,  но тогавашното й гадже, с което вече били в изопнати отношения, категорично отказало да създадат семейство и Никол се принудила тайно от всички  да направи аборт.

Настоящият й партньор и потенциален осеменител, който е син на Цеко Минев, я  затрупвал с подаръци и за капак даже  я обзавел с чисто нов автомобил.

Станкулова обаче  била пословично известна с неумението си да уцели мястото за паркиране, затова  по новата кола вече имало изкривявания и драскотини.

Любимият й обаче й прощавал дребните недостатъци и бил готов да стане татко, когато тя пожелае.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-4yrcO74IJ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *