Николета изхленчи: Защо ми слагате само свинари и араби за любовници, защо не ерудиран мъж?

Николета джукиНиколета Лозанова, която често сама пуска слуховете за себе си, а после и сама ги опровергава, избухна по повод твърденията, че била любовница на Бареков.

„Днес съм била с Бареков, преди това бях с някакъв свинар, арабин, земеделски производител и всичко що е селскостопанско! С кой ли ще съм утре, ще прочета! Само кравар е нямало!

Защо изобщо чак толкова ме подценявате, та веднъж не написахте, че съм  с ерОдиран, успял и много уважаван, красив и достоен мъж… И защо поне веднъж не подплатихте богатите си фантазии с факти?! – пени се плейметката.

Кога ли най-после ще ви секне музата… Не стига, че сте се изчерпали докрай, ами и се повтаряте вече,  много моля – не изтърквайте името ми! Написах  „името ми“, защото личността ми и да искате не можете никога!“ – пише в профила си Николета Лозанова.

Плеймейтката явно отрича да е имала връзка  с Николай Бареков, но видно  държи повече на личността си, отколкото на името, а каква е разликата между двете, така и не пояснява.

Под написаното от Николета има доста коментари, а един яко а настъпва: „Може би, защото пишеш „ерудиран“ с „о“., няма как да напишат хората, че си тръгнала с професор или поне доцент. На него неграмотни не му трябват.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *