Ники Михайлов побесня заради Иван и Андрей

Ники Михайлов джип за АлисияНики Михайлов е повече от бесен на Иван и Андрей, които си вдигнаха рейтинга на негов гръб. Миналата седмица в „Къртицата“ участниците направиха импровизиран търг с рисувани от тях фланелки и ги обявиха за продажба. Парите ще отидат за благотворителност за изграждане на рехабилитационен център за деца с онкологични заболявания.

Цените започват от 50 лева и всеки, който иска, може да подпомогне децата, сдобивайки се с уникална тениска. Ники Михайлов веднага откликнал и откупил една за 500 лева. Вместо този му жест да се пази в тайна, Иван и Андрей ехидно съобщиха в ефир, че вратарят е купил тениската на Бориса в името на старите им чувства.

От една страна не беше ясно кой коя тениска е рисувал, в работата се включиха най-много Бориса и Костя, защото бяха най-ентусиазирани. Виктория Пенджурова дори не се направи труда да мацне една боичка.

От друга преди две години името на вратаря бе свързано с това на Бориса. Клюката беше, че той я харесал, писал й във Фейсбук и се срещнали в забутан квартал на  София за бърз се*с , след което се разотишли по домовете си. Вбесеният Михайлов още тогава доказа, че по времето, когато уж го видяли с красавицата, той не е бил изобщо в България.   От своя страна тя също доказа, че не е била в София, а на море. Това не попречи обаче да се шири наляво и надясно, че двамата имали връзка. На мен така даже с Бербатов ми приписаха връзка, а аз не му бях виждала и очите, каза в предаването моделката.

Аз правя благотворителност включвам се във всякакви инициативи, но анонимно. Не искам да се тръби около мен, написа гневният вратар. Купих тениска, защото идеята ми се видя добра и полезна за децата. Изобщо не съм очаквал Иван и Андрей да разгласят жеста ми и да си правят пиар на мой гръб. А с Бориса нямам връзка, не съм имал и всички, освен журналистите го знаят! Ужасен съм от глупавите опити на тези двамата да си вдигат рейтинга с лъжи!

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/hDeN_21MUAc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *