Ненчо Балабанов върти страстна любов с Йоанна Драгнева

Ненчо ЙоанаПреди около три месеца Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева случайно се влюбили.

Поне това е тяхната версия за връзката им. Те отиват в студиото, за да запишат дуетното си парче „Дай ми време“, за да участват в конкурса за поп и рок песен на БНР „Златна пролет“.

Обаче както често се случва,  някак в бъркотията покрай работата между двамата артисти изведнъж лувма  любов. Песента, която ги събира като двойка, пък спечели наградата на журналистите и двамата планират през следващите месеци да заснемат видеоклип с нея.

Фактът, че и двамата са популярни,  фокусира веднага медийното внимание върху връзката им, но те засега ревниво си я пазят и предпочитат да говорят за работата си. Искат  отношенията им да останат само в обсега на личното им пространство, което пък в България е направо невъзможно.

„Да, щастлив съм“, казва  лаконично Ненчо. Преди половин година той се разведе със съпругата си, с която имат 10-годишен син – Богомил.  Причината не я казва. „Не искам да обсъждам личния си живот, много по-важни  неща са ми в главата- оправдава се той. Стремя се да запазя любовта  само за себе си. И без това съм на показ и хората виждат всичко, с което се занимавам“, твърди той и  обещава някога евентуално през лятото, когато е по-свободен  да открехнат с Йоанна леко завесата за връзката си.

Красивата изпълнителка е под светлините на прожекторите още от малка. Тя  във вокалната група „Бон-бон“, после става водеща и на предаването за малки изпълнители в БНТ. Стигала е дори до „Евровизия“ като част от „Дийп Зоун Проджект“. След това започва  да се развива като солов изпълнител, но не е от звездите и не е чак толкова известна. Сега връзката й с Ненчо явно ще я изстреля в орбитата на вип-овете.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *