Невероятно! Стоянка Мутафова СЕ ВЪРНА НА СЦЕНАТА, репетира нова пиеса! Виж Тук:

Неповторимата  Стоянка Мутафова започва  да репетира роля в нова пиеса. Това е хърватска комедия с героиня, изключително подходяща за примата на българската сцена.
Репетициите започват след две седмици, а премиерата ще е през пролетта. Засега имената на останалите участници се пазят в тайна, но се знае, че са все любими звезди на комедията, които са си поставили задачата заедно да взривят публиката.
След близо месечно отсъствие заради здравословен проблем, най-възрастната играеща актриса в света се върна на сцената, а билетите за постановките й се изкупуват като топъл хляб.
Мутафова ще играе точно на 95-я си рожден ден любимата на всички пиеса „Госпожа Стихийно бедствие“. Тя ще разсмива публиката  в театър „Сълза и смях“, а  тази седмица възобнови изявите си на сцената.
На актрисата се наложи да излезе месец и нещо в принудителна ваканция, тъй като в края на миналата година се почувства зле и бе приета в болница, където й сложиха стент заради запушване на артерия. Операцията беше лека, но се изредиха много посетители, а някои от тях я зарази с грип… И Стояна продължи да се лекува вкъщи- но вече от досадна хрема и кашлица.
Всички си мислеха, че това ще я стресне и най-накрая театралната ветеранка ще се пенсионира, но бойната актриса не издържа да се търкаля в леглото дълго. Тя заяви, че не може без сцената и се върна да играе в най-големия студ.
А още на първото си представление захвърли бастуна и изигра един кан-кан пред станалата на крака от изумление публика.
Сега „Стихийното бедствие“ Мутафова само чакала да се стопли времето, за да поднови гастролите си в страната. От управата на театъра обаче зорко бдят и треперят над нея – взимат я и я връщат с кола, за да не се подхлъзне на снега.
Страхотен дух!
Поклон пред силата и таланта на голямата българска актриса! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *