Невероятна гавра! Пуснаха Гей Се*с кукла с лика на Милко Калайджиев

Милко сексСе*с кукла  със звучното име Чичо Милко, се появи като примамлив  артикул в роден сайт  за продажба на всякакви креватни помощници – гащи без дъно, дилда, силиконови  вагини, белезници и каквото душа пожелае.

Надуваемата играчка е копирала лицето на свиленградския славей Милко Калайджиев.  Тя е  с емблематичния  мустак на певеца, гърдите й са силно и юнашки окосмени, а в погледа има типичната за Милко палавост, насочена към пиленцата, но в случая мъжките пиленца.

Чичо Милко е евтин, струва само 52 лева. Нескопосани стихове обясняват предназначението му, той се препоръчва на загорели мъже, а не на жени: Той ще ви развесели, ако сте пили до зори, пил е с вас и е с кървясали очи. Поканете го на парти, купона ще изкърти, призовават производителите.

За мъка на дамите  Чичо Милко е лишен от мъжки атрибут, но има всички останали, които могат да бъдат пожелани от мъже с нестандартна сексуалност. Куклата е в наличност и от сайта отговарят, че за софиянци могат да я доставят до 24 часа, а за провинцията до 48.

 „Никой не се е свързал с мен и не ми е поискал  разрешение за това!“ – заяви озадачен певецът, който в момента е с близнаците си на ски в Пампорово. Не съм виждал такава кукла! Преди време се говореше, че са изработили фланелки  с моя лик, обаче не можах да намеря нито една, каза  изпълнителят на култовата песен „Я елате, пиленца, при батко“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/QAanzLABgOc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *