Наталия Кобилкина – Бременна! Изпъчи Корем по бански! Виж Тук:

Руската сексоложка Наталия Кобилкина е щастлива в любовта и това й личи. С приятеля си – гръкът Такис се намериха броени месеци след като Кобилкина се разведе, но вече двамата градят планове за съвместното си бъдеще. А както самата Наталия многократно е споделяла, в него са включени поне 3-4 деца.
kobilkina

По всичко личи, че първото от тях вече е напът. Това издават последните снимки на сексоложката по бански, снимани миналия уикенд. На тях Кобилкина е в бански, който й стои крещящо зле. От него преливат прелестите й в областта на корема и бедрата. При това напълняването й не е никак характерно, а издава хормонални смущения. Те се проявяват особено много в първите месеци от бременността на всяка жена.

За положението си рускинята засега отказва открито да говори. Мълчи и по темата за това дали вече официално се е развела с бившия си съпруг Делчо Добрев. Двамата с него сложиха край на брака си миналото лято, като процедурата тръгна чак есента. Двойката обаче бързо се обзаведе с нови партньори и според слуховете бившият на Кобилкина също скоро ще става татко.

Дали и Наталия е не е последвала примера му ще се разбере в следващите няколко седмици. По рязкото й напълняване се разбира, че ако е бременна скоро няма да може да се прикрива. Самата рускиня пък едва ли ще иска да крие толкова хубава новина от почитателките си, които отчаяно следват всичките й съвети за това как да си хванат съпруг и да се сдобият със семейство.

Разводът на сексоложката доста удари имиджът й на експерт, затова една нейна евентуална бременност ще доведе до повишаване на доверието в способностите й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *