МРЪСНИТЕ Тайни на Кабинета „Борисов 3“! Вижте ШОКИРАЩИ Подробности от Герберо-Патриотарската Завера! Виж Тук:

В кръчмата, наречена „български политически живот“ кръчмарят се появява извънредно рядко. Това дава на политическите пияници и икономическите пиявици,  усещането за пълна безнаказаност.

Само че великият Шекспир  предупреди всички властници по света още през 16 век.  Тяхната власт ще съществува дотогава, докато НАРОДЪТ не тръгне срещу олигархията. Или, в българския вариант, докато не се появи отнякъде КРЪЧМАРЯТ с голямата тояга,  за да  ги принуди да си платят сметката от първата до последната ограбена от народа стотинка. И то с ЛИХВИТЕ.

Така ще стане и с третия кабинет на отдавна проваления в очите на народа „вечен“ премиер Борисов, който е подкрепян не от българите, а от Вашингтон и Брюксел. На два пъти гражданите на България показваха „червен картон“ на най-импозантния футболист в политиката. Но Винету не сметна за нужно да се съобрази с волята на народа. Нещо повече. На два пъти той я пренебрегна с нахалство, граничещо с цинизъм.

И ако Борисов е прочел в ученическите си години поне една българска народна мъдрост, сигурно ще си припомни поговорката „Един път стомна за вода, втори път стомна за вода… на третия път стомната се чупи.“ Само че от нея вместо чиста вода се излива…уранова вода.

И понеже хем стомната е счупена, хем водата в нея е отровна, ако има поне малко усет и разум, Борисов начаса ще се откаже от мераците си за трето правителство. Но уви!  Когато Бог реши да накаже някого, най-напред му взема ума.

И Борисов 3 с главоломна скорост се е запътил към пропастта. Ще попитате защо? Ами по простата причина, че и новият кабинет, както първите два, е МЪРТВО РОДЕН.  Той е резултат на политически машинации, шмекерии и извиване на ръце. Той е кабинет на пазарлъците. На шантажите и заплахите.  А не на някакви приоритети, програми и мисъл за възраждане на България и българския народ.

Също както на женския пазар, Борисов се пазари с „патриотите“, но вече  по „американски“. С  US „метода“ на тоягата и моркова. Нали трябва и Бай Х*й да е в крак със задокеанската „мода“.

Затова той най-напред им извива ръцете със заплахата за въвеждане на мажоритарен вот. Защото този вот, измислен от Славчо учиндолски, означава лъжепатриотите да наметнат по един бял чаршаф и със стъпки бързи да се отправят към…небитието. С други думи партийките им ще изчезнат, още  преди да са могли да кажат какво обещават. Това е  политическата „тояга“ на Бай Ганьо Борисов.

А „морковът“ е, разбира се, властта. Винету щедро предлага на „патриотите“ министерства, комисийки, комисионни, държавни поръчки. Сладка работа.

Патриотарите пък, правейки се на истински патриоти, каквито отдавна не са, подтичват около гуруто на ГЕРБ и го дърпат за шлифера с искания за увеличение на пенсиите. Лошото е, че това тяхно „искане“ е най-голямата политическа ЛЪЖА. Защото увеличаването на пенсии и заплати, подобряване на здравеопазването и образованието, възраждане на българската армия и т.н. са следствия, а не цел.

ЦЕЛТА  е измъкването на българската икономика от батака и УСКОРЕНОТО й развитие. А като се възроди икономиката, ще има пари и за заплати, и за здравеопазване, и за всичко останало. Само че за икономика и за ВРЪЩАНЕ на ПЕЧЕЛИВШИТЕ отрасли в ДЪРЖАВНИ ръце, „патриотите“ вече изобщо не говорят. Човек като се намърда на топло във властта и получава АМНЕЗИЯ. Забравя за всичко, което е говорил преди изборите.

Лъжепатриотите забравиха и за АЕЦ „Белене“ и за Южен поток, които щяха да ни осигурят евтин ток и газ. Забравиха  за огромния руски пазар, без който не можем да говорим за никаква икономика в България.  ЗАБРАВИХА и ИЗЛЪГАХА гражданите на България.

Ето затова правителството им прилича на картонена кула, която ще се срути при всеки по-силен порив на народното недоволство.

Защото е основано на ЛЪЖИ, СМЕТКИ, ИНТРИГИ И ПАЗАРЛЪЦИ. И няма нищо общо с измъкването на страната ни от блатото на бедността и мизерията.

Тоест, третото борисово правителство е мъртво, преди да се е родило. Мъртво е, защото пренебрегна гласът НАРОДЕН.  А той е и глас БОЖИЙ.

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ЕХО…ОТ…ТАМ

    Образцова ПРЕИЗПОДНЯ
    стана Нашата…страна :
    след „Девети“ от безродна
    паплач, сята от…“хуйня“,

    пропищяха доста хора
    интернирани… , напук !
    Всяка днешна кикимора
    внучка на червен…хайдук,

    във Властта се окопава
    и започва…да краде,
    а Покорните тогава
    подаряват И…биде,

    за да „снася“…там, на воля,
    придобитото за днес
    и вживявайки се в „роля“ :
    да целува…капа, фес !?

    Неудобствата замита,
    Непокорните…гнети,
    ле-ле стане ли сърдита
    с Протоколи…Ни мъсти !

    Карцер има си потаен,
    с надзирател…мед-„сестра“,
    вкарания там „окалян“
    плашат с :…“виждам ти гърба“ !!

    Безнаказани са още,
    че потретиха се…бр-р-р
    и сънуват не от снощи
    своя водещ…“чукундур“!!

    -СПИРАМ , да ви плащам Такси,
    за търпяния…ТОРМОЗ :
    ти Хлебаркова за брак си :
    заедно със твоя…“бос“ !!!

    Георги Марков ти го каза :
    -недадърни сте…, лъжци,
    ГЕРБ е Нашата ПРОКАЗА ,
    със ПРОКЪЛНАТИ…“светци“!!!

    11:21 / 27.04.17. / София / Тормозен

  2. Най-принципната коалиция е БСП-ДПС!
    Изпадам в умиление като се сетя за общия ни митинг с братчедите от депесето на Орлов мост и страстните СерГЕЙСКИ целувки от които на екзактния турски патриот Лютви Местан му се олигавиха отпред шалварите!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *