Моника Валериева се Размята в Париж по Прашки и с… Мъжа си! Кога и за кого се Омъжи Плеймейтката Виж Тук: + СНИМКИ

Моника Валериева се похвали, че е изкарала няколко страхотни  дни в Париж и то не в някое евтино студио, а в суперлуксозния хотел Риц.
Компания й правела уж само нейна приятелка, с която дори има обща снимка… но на улицата. Доста хора във фейсбук се учудиха откъде моделката има пари за „Риц“ и  решиха, че е посетила скъпарския хотел с клиент.

Валериева не се сдържа и постна  снимка от хотелската стая, където се вижда, че са й поднесли  изискана закуска, която си хапва хептен неглиже. Явно току-що е станала от сън и се е настанила на стола по тениска и изискани… прашки!!!

Веднага в нета заваляха коментари от типа „толкова ли е горещо в хотела, сама ли е, с клиент ли е и кой е направил фотоса“. Сред постовете имаше и неприлични предложения от вечните виртуални навлеци и ловци на красавици.

Още щом видя обвиненията, че е с клиент, Моника избухна и написа, че всъщност е там с мъжа си. Което пък веднага породи въпроси кога точно брюнетката се е омъжила и за кого.

И ако наистина е семейна жена, защо младоженецът се срамува от камерите и никакъв го няма на снимките. В цялата картина не се вписва и приятелката й, която излиза, че е отишла с Моника и анонимният й съпруг в Париж да им свети.

По-късно от разпаленото писмо на плеймейтката стана ясно, че още не е сключила брак с мъжа си, че е щастлива и обичана жена и ако някой го нарече с думата „клиент“, ще го даде на съд, както неотдавна постъпила с Люси Иларионов:

„Спрете да ме гледате и да ме коментирате. Аз съм щастлива с бъдещия си съпруг, пожелавам щастие и на вас“, написа скандалната моделка.

ЕТО И СНИМКИТЕ:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *