Митрофанова: Западът Реставрира Фашизма и Фалшифицира Историята! (С ВИДЕО)

„Наблюдаваме безпрецедентна по своя мащаб кампания по реставрацията на фашизма и пренаписване на историята на Втората световна война. В тази пренаписана история агресорите и жертвите са с разменени места. И сега се оказва, че агресивния Съветски съюз e бил нападнат от мирната и безобидна Германия.“ Това заяви руският посланик Елеонора Митрофанова пред Паметника на съветската армия, където тази сутрин се събраха и честващите Деня на победата, и платени български и украински „активисти“, настояващи за премахването на монумента, които отчаяно се опитваха да се сбият с честващите.

„Днес паметта за ужасите на нацизма, за чудовищните планове на Хитлер за изтреблението на цели страни и народи, за престъпността, за нацистката идеология, усърдно и педантично се заличава от общественото съзнание. Забранява се всичко, което би могло да напомни или разкаже истината“, каза тя.

Митрофанова заяви, че „солидарния Запад“ не си е научил урока за недопустимостта на нацизма и всички форми на дискриминация според принадлежността към определен народ.

„Виждаме как днес спонсорираният от Запада неонацизъм надига глава в редица европейски страни. Нашият свещен дълг пред хората, дали живота си в борбата срещу хитлеристка Германия, а това са повече от 30 милиона души, е да не се допусне настоящата втора вълна на кафявата чума да залее Европа и света. Прекалено е висока цената, която платихме преди 77 години“, каза тя.

Посланик Митрофанова цитира руския акад. Лихачов, който нарече България „страна на духа“ и изрази благодарността на Русия към братска България за кирилицата, християнството и това, (е страната ни не допуска поругаването и унищожаването на съветските антифашистки паметници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Д-р Илко Семерджиев, зъболекар-импресионист каза:
  2. Да, абсолютно права е и за двете неща. Да видим, кой-кого! С Днем Победьl!!!!!

  3. Гледайте „Шествие “Безсмъртният полк” в София….“ в YouTube
    https://youtu.be/QkNqPTYF5cI

    Гледайте „Украинский фронт – Лисичанский КОТЕЛ. Отступление ВСУ. 9 мая 2022“ в YouTube
    https://youtu.be/ClyD_1yKjxg

    Гледайте „Михаил Онуфриенко 9 мая Тероборона не хочет ехать на фронт“ в YouTube
    https://youtu.be/nO234cOzP_U

  4. Фашизмът не е от вчера. Западна Европа винаги е била фашистка. Това е генезиса на фашизма.

  5. Краварите назначиха дебила кирчу и ококореният педераст със заповед за бърза и задължителната глобализация на България. Тези безполови изроди са поставени, за да вкарат България във всички гнусни и опасни глобалистки капани. След като обявиха Русия за най-големият враг на България и идва ред на еврото и македония, за да приключат окончателно родината ни!

  6. Евродепутат от партията на Орбан – Ерно Шалер – Барош, буквално попиля правителството на България в реч пред комисията по международна търговия на ЕС в Брюксел.
    -“Едни продали се на САЩ, измамници рушат интересите на ЕС, опитват се да разрушат всички търговски връзки между ЕС и Русия в полза на частните си интереси. Тези хора в момента управляват България, а премиерът на тази страна може да се окаже и гражданин на Канада, същата тази Канада за която вече на всички е ясно, че имат военни офицери в Украйна. Може и да си им обещали нещо повече от това да са на власт и да грабят най-бедната държава в ЕС – България, САЩ може и да имат план за Балканите, но това не трябва да е на гърба на всички страни членки в ЕС.
    Българското правителство, което явно е решило да срине не само собствената си държава и икономика, вече става опасно за цялото съществуване на ЕС. Разделението в България е видно от месеци, но това не трябва да рефлектира на всички страни. Българските управници явно са решили да убият българската икономика, която е зависима от руският нефт на 95%, но ние няма да го допуснем за Унгария и ще се противопоставим с всички средства на тази лудост.“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *