Мис Силикон: Продавам се, но за 3000 евро!

ГабриелаСкандалната Мис Силикон – Габриела Иванова, на която едва не й беше отнета титлата, след като се оказа, че е участвала във филми за възрастни и се явила на конкурса, без да спомене този факт от биографията си, продължи да скандализира обществеността с признанията си.

Тя вече открито призна какъв й бил хонорарът. Аз за по-малко от 3000 евро не съм скланяла да правя снимки, похвали се тя. В по*но индустрията влязла случайно, двете й нови приятелки в Париж й казали, че има страхотно тяло и трябва да го използва. Препоръчали я на режисьора и той веднага я наел за най-горещите сцени.

Аз не съм актриса, която приема всякакви предложения, каза гордо тя. Снимам се само в класически фирми – тоест една двойка. Не приемам такива от рода на една и съща жена стои и през нея преминавят няколко мъже по сценария.  Харесвам нещата да са като в живота – една двойка, която дава всичко от себе си.

Габриела се похвали, че най-дългият й снимачен ден продължил 11 часа, тя се представила много добре, а филмът после бил един от най-гледаните. Правила съм го и с жени, но какво от това? То е само роля, сценарият е добър, хонорарът приличен, не виждам нищо лошо, след като толкова дори семейни жени го правят. Не си падала само по груповите изпълнения и ги отказвала. Някои коментираха, че едва ли е от срам, а просто от страх, че в калабалъка камерата няма да я забележи и тя няма да е главната героиня.

Не се срамувам от работата си и тук злобарите могат да говорят каквото си искат. Денем се правят на моралисти и ме плюят по форумите, а вечер си пускат мои филми и ги гледат настървено, обобщи Иванова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *