„Мис Силикон“ иска 200 бона, за да роди във ВИП Брадър

Мис Силикон1„Мис Силикон 2014“ –  Габриела Иванова, е навита  да влезе в Къщата на „ВИП Брадър“ срещу хонорар от 200 хиляди лева.

Сумата не е малка, но пък ще осигури  невероятно зрелище на зрителите, защото  блондинката ще влезе бременна в шоуто и даже е навита да роди пред камерите, което ще е рекорд за българския вариант на риалитито. Има условие и да бъдат осигурени екипи, които ще наблюдават последните етапи на бременността й.

Габриела се нуждае от тези пари, защото бъдещето й е на  самотна майка.  Миската забременя от приятеля си, но после се скара с него и го заряза. Между тях имало лоши сцени, скандали и наркомански изцепки, а той даже и й посягал.

„Не знам защо  забременях от този човек, защо се оставих да изпадна в това положение. Той е наркоман и боклук, но в началото бях заслепена и не забелязвах недостатъците му“, твърди Габриела.

В момента Габи  е в Монте Карло, където според едни има богат приятел, според други работи като си прави фотосесии бременна. Разговорите  с екипа на  „ВИП брадър“ тя водела по скайп. Нико Тупарев е съблазнен от идеята за раждане в ефир, но в същото време се страхува да не настъпят усложнения и да не стресира зрителите, вместо да ги залепи на екрана. Освен това трябва да плаща и на лекарите, които ще наблюдават Габриела, а тя пък е в последните месеци и няма да може да участва в мисии.

Малко вероятно е да се стигне до подписване на договор, смятат близки до екипа, но пък може и да се поеме риска.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *