Мис България: Ако ми предложат 100 бона за се*с, не бих отказала

Мис БарабанНастоящата миска Симона Евгениева, която изобщо няма да стигне Мис Свят, защото изпусна конкурса,  довери, че не е получавала неприлични оферти досега.

Брюнетката от Монтана се възмущава от момичета като Зорница Линдарева и Елена Кучкова заради фриволното им поведение и че се хвалят, че им плащат, за да придружават някого  и рязко се разграничава от тях.

Тя обаче призна пред Сашо Диков, че, ако например  получи оферта за 100 000 лв. за една нощ, би се замислила дали да не я приеме, защото са адски много пари.  Монтанската девойка сподели и че има приятел, но подобно на всички нейни „колежки“ не разкри самоличността му. Назова себе си като скромна, което никак не се вързва със снимката, на която музиканти свирят на дупето й в дискотеката, нито пък със силикона – по 324 кубика във всяка гърда, който пък е неясно кой е платил.

Диков не издържа и й каза, че лъже. Скромните момичета нямат силикон и музиканти не свирят на задните им части. И изобщо всичките ти изказвания са толкова декларативни, та се чудя дали сама им вярваш, захапа я той, а тя повтори като папагал, че иска хората да са мили и добри и да живеят достойно. Това накара Диков да изпуфти от досада.

Симона наскоро се върна от Дубай, където  била заедно със сестра си, а гаджето оставила тук. Спонсор на екзотичната и скъпа екскурзия,  била самата тя. И кои две момичета тръгват сами в арабска страна, без поне един придружител, захапа я пак Сашо.

„Мис България 2014“ твърди, че  работи и се издържа сама още от  ученическите си години и  не разчитала на чужди пари. Доколко това ще продължи така, предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *