Милен Велчев търси тайната на вечната младост! Вижте какво е открил:

Бившият служител на една от най-големите финансови институции в света „Мерил Линч“ и бивш финансов министър Милен Велчев, търси начини да подмлади своя организъм чрез методите на криотерапията.

Всеизвестна е манията на богатите да станат и безсмъртни. И Милен Велчев не прави изключение от това правило.

Запознати твърдят, че финансистът редовно посещава студио за алтернативна медицина, където се подлага на освежаващи тялото масажи.

Любопитното е, че от лечебния комплекс Велчев излизал облепен в някакви специални лепенки. И явно тези лепенки оказват въздействие върху банкера, защото след терапията с тях, той винаги изглежда изключително спокоен и овладян. Както в личните разговори, така и пред камерите.

Шегобийци твърдят, че криотерапията, което на обикновен език означава „замразяване“, забавяла процесите както в организма, така и в мозъка. И на това се дължали не особено бързите реакции на финансиста.

Дали това е така,  не знаем. Но тайната на добрия външен вид на Велчев, който и досега няма нито една бръчка по лицето си, явно се дължи на неговата пристрастеност към замразяващите процедури.

Освен на криотерапията Велчев е голям фен и на тениса. Както и на най-голямата родна тенис ракета Григор Димитров. Бившият финансов министър и синът му присъстваха на всички мачове на Григор в София и аплодираха перфектната му игра.

Бащата искал да покаже на сина си тенис от световна класа и да го направи втори Григор, но това едва ли ще се случи! По-вероятно е синът да стане топ финансист като баща си, казват близки до семейството.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *