Марта Вачкова наказа феновете си! Ще се пека Гола само в чужбина, закани се тя и си облече бански! Виж Тук:

Марта без роляМарта Вачкова повече никога няма да разголва плът  по родните плажове и да дава храна на папараците.

Сестра Жекова от „Откраднат живот“ е заклета нудистка и наскоро призна, че обича слънцето да я облива и гали цялата, без разни прегради между нея и него. Но явно това лято е предупредена от продуцента си Евтим Милошев да не тресе сланини край морето, за да не пострада и олекне образът й на строга медсестра в сериала.

Актрисата се е вслушала в думите му, защото не иска да си изтърве ролята в рейтинговата поредица, чийто втори сезон се снима сега. Най-малкото защото тази роля е основният й източник на доходи.

Затова възпълната дъщеря на Григор Вачков успяла да си намери цял бански и постигнала немислимото – да се намъкне в него.

Марта голаМарта вече беше на почивка по родното Черноморие, но се появяваше да плажа почти като монахиня и стоеше на сянка, за да не се получат по тялото й издайнически разлики, които да й попречат за следващите снимки.

Всички знаят и помнят големия резил, когато актрисата цъфна на плажа по организъм и то какъв организъм само!

Папараци я издебнаха и разпространиха голите й снимки, които ужасиха всичките й фенове, а тя се скри за няколко месеца от срам.

Сега обаче Марта Вачкова пак е навирила перо и твърди, че българите не били дорасли за нудизма и затова ходела в чужбина да се пече без бански, където аудиторията е културна. Тук обличала плашния екип само защото народът бил със закостенели представи и нрави и не можел да оцени голите бани и естетиката на човешкото тяло.

То пък в случая една естетика…, но нейсе!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *