Мария Захарова: Руските искания за списъци на убитите в Буча и досега остават без отговор. Западът спря разследването след медийния шум (С ВИДЕО)

“В хода на украинската криза ясно се проявява не само неприемливият, но вече и престъпен характер на украинската и западната пропаганда. В основата й са ярки, същевременно недостоверни и фалшиви материали, които се лансират в информационното пространство. Редките кадри, показващи улиците на Буча, Изюм, жп гарата в Краматорск, както и от разрушените драматичен театър и родилен дом в Мариупол се оказаха фалшиви драматизации – дело на тези, които са свързани с режима в Киев.

След шумното им и масирано рекламиране в медиите, тези провокации просто бяха забравени. Кадрите и думите останаха в главите на аудиторията, но материалите от разследването – всичко това потъна в забрава. Обявените разследвания са изцяло спрени, тъй като фактите сочат именно киевския режим като организатор на тези престъпления. На всичките ни молби да получим списъци на убитите и други каквито и да е данни за тези престъпления, за да може руската прокуратура да направи свое собствено разследване. Беше ни категорично отказано. Припомням, че се обърнахме и към генералния секретар на ООН. Беше ни отговорено, че разследванията по всички гореизброени теми са спрени“, каза официалният представител на Руското външно министерство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Марче, стига приказки, „Сатани“ иска западните цивилизатори и подчиненият им укрорайх!

  2. ООН Е ФАШСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ РАБОТИ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ НАТО ЕС ЦРУ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *