Мариус Куркински: Не се харесвам, затова не ходя на плаж

МариусСега преоткривам родителите си, каза Мариус Куркински.

Баща ми беше строител, майка ми работеше като акушерка. Живеех в изключително добро семейство, полагаха луди грижи за мен, никога не са ме лишавали от нищо, нито пък  са ми упражнявали някакво насилие.

Просто тогава не осъзнавах какво правят за мен и го приемах като даденост.  А те, милите,  ме подкрепяха във всичко. Като като дете полудях по театъра, направиха всичко по силите си да се развивам – школи, кръжоци – всичко. Търпяха всичките ми капризи.

Двамата пееха, майка ми даже свиреше на китара, но остаряха и песните заглъхнаха. Сега оценям тяхната всеотдайност. И истински ми липсват, когато сме разделени за дълго. Той каза, че не е толкова саможив, колкото го изкарват,  че има приятели, с които да споделя, да говори, да коментира, но самотата вкъщи  все повече  му тежи, особено вечер, когато остане между четири стени. „Жените в това отношение са по-силни, а ние, мъжете, по-лесно рухваме  от самотата“,  категоричен е  Мариус.

Той изненадващо заяви, че не си харесва тялото и затова от години не ходи на плаж. „За какво да го показвам? Защо да стресирам  хората“, попита риторично той, макар че явно бърка плажа със сцената и на пясъка няма зрители, които ще го оценяват красив ли е, или не.

В началото  бях много щастлив. Радвах се на живота. После се затворих и сам пропаднах в дупката. Започваш да си все недоволен, да мърмориш, да се ожалваш. Това е отвратително поведение и нищо чудно, че малцина могат да ме изтърпят, щом самият аз не се изтърпявам“, коментира актьорът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *