Максим Стависки и Албена Денкова се връщат да живеят в България

албена и максимАлбена Денкова и Максим Стависки са решили да се върнат в България и да живеят тук.

Световните шампиони по фигурно пързаляне смятат, че вече е минало достатъчно време от жестоката катастрофа, която фигуристът предизвика и обществото му е простило.

Припомняме, че през лятото на 2007 г. Максим се блъсна с колата си на завой край Ропотамо и помете автомобил с двама младежи. Момчето почина на място, а Мануела Горсова остана в кома, дълго се лекува в чужбина и в момента вегитира в дома си и вече няма надежда да се оправи напълно.

Установено бе, че Стависки е карал пиян и с висока скорост. Той бе осъден условно, плати за всички щети и кръвнината и се покри в Москва, заедно с партньорката си на леда и в живота Албена Денкова.

Там двамата си купиха апартамент и започнаха нов живот на чисто. Роди им се и дете. В България се прибираше само Албена, а руснакът не смееше да се вестне, за да не бъде линчуван.

Сега явно са решили, че катастрофата е останала в миналото, Максим е изкупил греха си, тъй като плаща и на семейството на Мануела Горсова и го подпомага и никой няма да му търси сметка за стореното.

След близо 9 години в изгнание двамата се обнадеждили, че няма да са под лупа в България и на Максим няма да му се налага да се крие.

До този извод те стигнали, след като през март бяха аплодирани на крака от публиката в зала „Армеец“ по време на  уникалния спектакъл на леда „Парад на шампионите“. Те получиха най-много аплодисменти, а Стависки възприе това като опрощение за греха си и каза, че обмисля да се върне в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/bcTVw6x1rYM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *