МАКРОН БЕЗ МИКРОН

Обаждам се само за да ви съобщя, мои мили приятели, че тая история с петте ковчега, покрити с френския трикольор, курдисани пред Айфеловата кула, страхотно ми хареса! Ето че не всички украинци са с промити мозъци, не всички българи са дебили ( да си вземе бележка Иво Христов! ) и не всички германци са лишени от чувство за хумор! Ако Макрон имаше един Микрон сиво вещество в черепната си кутия, никога нямаше да заповяда да ги арестуват, а щеше тихо и нежно да замаже работата! Имаме късмет, че е кръгъл олигофрен. Сега вече перформансът с ковчезите ще се разшуми и авторите му ще станат герои. Макрон е на карбалката, краката му отдавна се клатят. Ще има нови протести във Франция и нови антифренски преврати в Африка. А рипне ли и Марин льо Пен…

Евала на тримата остроумци! Казано е – иронията е по-силна от оръжията! Сега да видим колко френски „инструктори“ доброволно ще се запътят към Украйна, за да пробват дървени костюми Луи Вюитон.

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. От 16 на 15% Макрон рейтинга свали, и S&P Global понижи кредитния рейтинг на петлите от острата бюджетна криза, дефицита в бюджета премина 5,5% от БВП, и необходимите 160 млд Е в кюлчета взаем предстои, разходите по обслужване на дължавния дълг надвишават 50 млд Е вгодина, при обещания Макрон компетентна финансова политика, а още 4 години възход му предстои де

  2. Марин льо Пен отдавна рипа, но изборните манипулации виреят във всички „демократични“ колонии. Пък и цветнокожите са повече фЪф франция от белите хора. Чака ги война и разцепване на две държави – мюсюлманска и католико-сатанистка. Зевзеците са безсилни пред тръгналите да се самоубиват тъпоъгълни триъгълници родени в европа.

  3. Ех, де да имаше повече истински журналисти като Милена.Съчетанието на журналистически талант с морал и с политическа култура е все още рядкост.Хубав пример за много лоша комбинация е дългогодишният журналист Светослав Терзиев от в.Сега. на него не му липсва талант за писане, но другите две неща му осигуряват хубав месечен доход.

  4. Вчера присъствах на среща с Николай Марков и Ивелин Михаилов в Асеновград.Всички политици говорят за обединение,но броят на партиите у нас расте.Вместо две партии или две коалиции, за и против войната, за или против колониалната ни зависимост, за или против разпада на държавата ни, българинът трябва да избира между толкова цифри.Как да се ориентира един средно статистичен човек при толкова много лъжи в купените ни медии.Досега не бе наказана нито една партия, която купува гласове, защото други виновници няма.Борисов отново очаква резултат от своя бай -Ганювски подход.

    • Иванов, знаех си че си фен на сорсоидният НАДполковник. Този плондер лъже като дърта циганка, сигурно бойко, кУрнела, кирчо и кокорчо му завиждат :)
      Всеки педали и малоумник може да се обединява, съешава и да си бърка по дупките с дебългаризаторите колкото си иска, истинските българи няма как да се обединят с парапитеците, които подариха България на най-големият и враг и избиха българите.
      Стига си бърши задника с бойко де, няма ли да схванеш, че сме в капиталистическа колониална система и ако не е бойко ще е бойка, курнелка, маноловица ……. или всеки изрод врекъл се във вярност на сорос.
      Дали синджира на роба ще го държи бойко, кирчо, кокорчо, костадинчо, НАДполковника…… все си оставя роб.
      И последно, за 8-ми път ти казвам, че има поне 4 партии, които правят опити да счупят от вътре робските окови, а тези които не ги разпознават, очевидно си заслужават робството. Никой не е виновен на някакво си туземно племе, че не знае кой да избере. Пречило му бройката, пречило му че лъжат……. Абе все някой му е виновен, че е олигофрен. Който се е родил тъп е за цял живот. Тъпотията в повечето случаи е опасна за живота. На самоубийците няма как да им се помогне , освен да им кажеш, че не е хубаво да се самоубиват.
      Явно вече ще трябва да наричам 95% от родените като българи ПОДшебеци, защото шебека е много по-умен и най-важното има инстинкти за самосъхранение. Да не говорим какъв бой ще ти хвърли ако посегнеш на децата му. Така че, стига оплаквания, докато българският мекопишков педер@ст си търси виновници – партии, медии, сулю и пулю, все ще е сексуално употребен и погребван.
      Чакам в понеделник пак голям плач – „въх, кой ги избра тия“, щот за българинът денят за размисъл винаги е след изборите.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *