Македонките в потрес, ще ходят без гащи

gashtiСвирепи мерки срещу неприличните и грозни гледки по фасадите на жилищата взеха властите в Скопие. Те издадоха наредба, според която се забранява простирането на женско бельо по балконите и по просторите на дворовете, заради грозната гледка.

Освен това кръшните македонски булки вече няма да могат да си тупат китеници, черги, одеала и всякакви постелки от терасата, нито да ги провесват да се проветряват.  Още по-трагично е положението със зимнината.

Вече е забранено от балконите на блоковете да висят плитки чесън, нанизи с червени чушки, тикви, царевица  и всякакви зеленчуци, които така се съхраняват за зимата.

През лятото пък са забранени чушкопеците и скарите на балкона, висящи сутиени и кюлоти на простора и даже климатиците трябва да бъдат поставени така, че да не капят върху главите на минувачите.

Македонските граждани и особено гражданки са в потрес. Те не знаят къде да си сушат гащите и заплашват градските власти, че ще тръгнат с голи дупета. Властниците обаче са категорични, че с цялата тази премяна по блоковете столицата прилича на циганско гето и явно това била причината Македония все още да не е приета в ЕС.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/rGbT-E_XTy4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *