ЛОРЕР, ПРЕСТАНИ ДА КЛЕВЕТИШ!

Господин Лорер, престанете да вдигате патардия и да занимавате обществото с инсинуациите си. С Вашите дела трябва да се занимава не Американският еврейски комитет, а българската финансова полиция. Вече няколко пъти Ви се каза, че не сте жертва на някаква, измислена от Вас, етническа омраза, а на собствените Ви криминални машинации и патологична жажда за власт и постове. Сайтовете изобилстват с материали за Ваши и на Вашите  подчинени от ПП мошенически схеми за обогатяване. В тези схеми главна роля играете Вие, жена Ви и Вашата марионетка Асен Василев – дребният аферист, комуто Вие и ПосолствоТО поверихте държавната хазна.

Да, всеки е невинен до доказване на противното, но Вие – като политик – сте длъжен да излезете с категорично опровержение на подобни твърдения – в случай, че наистина сте невинен. Като политик – ако се смятате за такъв – трябва да сте готов и за срещи с „народната любов“. Няма нищо противоестествено във факта, че група протестиращи са изразили гръмкото си недоволство в лицето Ви. Не са Ви дърпали, както сълзливо хленчите, нито са Ви удряли.

Да, уплашиха Ви, защото явно съвестта Ви е гузна – честният политик и бизнесмен няма защо да се страхува от народа. Вие напълно заслужихте такова отношение с поведението и делата си. Помните ли, когато съвсем в стила на Майната му на Православието, изразихте крайно пренебрежение към пребития от македонстващи фанатици Християн Пендиков ? Той не бил „български гражданин“, а българската държава трябвало да защитава само гражданите си (пък дори двойни и тройни – допълнението е мое ). Ерго, според Вас, майната му на Християн, нищо че е етнически българин и секретар на Българския културен клуб в Охрид , тоест служител на българската държава. Това Ваше изказване какво е – израз на етническата Ви любов към българите?

Наистина ме удивлявате с Вашата прекалена отмъстителност и злост. Не търсете под вола теле, а уважавайте българската държава и народ, щом сте решили да живеете сред нас. Това, че идвате от Израел не е индулгенция и не Ви дава повече или по-малко права от тези на останалите граждани в нашата страна. Не търсете вендета, не раздухвайте случая във фалшива посока – това още повече ще навреди на не съвсем белоснежната Ви репутация.

Като частно лице, съвършено далеч от политиката и властовите структури, изразявам мнението, че Американският еврейски комитет е обязан на първо място да привика Нетаняху и да му поиска сметка за престъпленията в Газа, осъдени от толкова почтени и разумни евреи в САЩ, Израел и по целия свят. А после да се занимава със съмнителните жалби на Даниел Лорер.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Жалко, че тъпунгерите българи са спасили пасмината чифути от гостуване на чичко Адолф. Жалко, че и сега целият арабски свят не се вдигна и не изкла, мръсното хазарско племе, което сее смърт по света от хилядолетия.

    • За секунда не бих съжалила, че сме помогнали на евреите. Напротив гордея се с този факт. Обичам много да слушам изпълнения на музиканти от еврейски произход, супер талантливи са. За съжаление с Лорер сме извадили късата клечка, най-обикновени мошеник е. А, така бих искала да беше като Даниел Баренбойм, който освен отличен пианист и диригент е активен общественик и много добър човек. Или както казва друг от световна величина евреин Айнщайн – Човечеството няма такава голяма нужда от гений, колкото от добри хора. Лорер нито е гений, нито добър човек, а нещо като нищо.

      • Разбира се, слугата няма право да съжалява и дори право на мнение. На него му е втълпено какво да мисли и е готов да бъде избит народа му и затрита родината му, щото видиш ли някакви си чифутчета подсвирвали на дюдюк.
        Почти съм убеден, че на същото мнение са Miley Cyrus, Taylor Swift, Britney Spears …… и другите знайни и незнайни войни на сатаната от САЩ и техните фенове.
        Тук можеш да прочетеш, част от хубавинките, които са ни сътворили чифутското племе още по време на турското робство, което според САЩ не е съществувало…. https://bulgarianhistory.eu/%d1%81%d1%82%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%be%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b5/

  2. Аз съм отдавнъшен привърженик на словестната изящност но в случая , приемливите рамки на това социално поведение са явно надхвърлени от уважаванато от мен госпожа Върбанова.Да се пише, че репутацията на Лорер била “ не съвсем белоснежна“ е пряк комплимент към него – при това напълно незаслужен комплимент. Че нещо не е белоснежно рогически означава, че то има някакъв нюанс и в бяло- твърдение абсурдно за Лорер. В него няма нищо социално поносимо, нищо бяло – единствено пари, пари и нищо друго. Казвам ви го като живущ в една от неговите „крепости“ в България – тук репутацията му е съвсем друга на цвят и мирис. По отношение на някакви еврейски комитети е полезно да се знае, че новата евроатлантическа политика на България, за установяването на която г-н Лорер агитира неспирно, като реален факт доведе по улиците на българските градове множество предстарвители на други етноси и вероизповедания в това число и бивши жители на Газа! Дали те биха били така толерантни към него, както нашите съграждани? Аз съм сигурен, че не!

  3. Tia BALGARI ot cigani,turci I evrei nemogat dase doberat da upravliavat
    sobstvenata ta si darjava..
    Prosto da povarnesh..

  4. Процедурен въпрос до Милена Върбанова каза:

    Госпожо Върбанова, не се ли изморихте вече с такъв почти фанатичен плам и устрем да браните този недостоен народ сякаш нещо му дължите и сте му задължена завинаги?! Недостоен народ, чиято покварена и зла природа вече почти го е докарала до небитието! Народ, на който въобще не му дреме за Вас.
    Не че Даниел Лорер е стока и цвете за мирисане, но погледнете все пак, моля Ви, какво представлява вашият любим български народ или поне 98-99% от него.
    https://svobodnoslovo.eu/biznes/grobishtnata-mafiya-v-sofiya-vadela-zlatnite-zabi-na-pokoynicite-2/129561

  5. Уважаеми господине или госпожо, отвращението от днешната ситуация не бива да определя общото ни отношение към нашия народ.Той не съществува само днес – такъв, какъвто го виждаме – а е съществувал хилядолетия. Народ, който е родил Ботев и Левски, не е недостоен народ. Щом Ботев и Левски са дали живота си за него – коя съм аз, че не давам своите усилия, време и живот за неговата кауза. Това, че „не му дреме за мен“, не е причина да се отказвам. По този въпрос съм писала доста текстове, последният е „Напротив – търсим точно теб“. Най-краткият отговор на Вашия въпрос е: защото съм българка и съм част от българския народ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *